Foto: Matti Kronborg

AGF-dronen: Reaktioner, ungdomsopdatering og Randers venter!


| Jonas Roulund |

Gulddrømmen svandt, men alle er til gengæld enige om, at AGF leverede endnu en fantastisk præstation i gårsdagens topkamp i Parken. Her er ugens første AGF-nyhedsoverblik.

Der bliver længere og længere til medaljer, men til gengæld kan vi glæde os over en fantastisk opbakning på lægterne og forrygende fodbold på grønsværen for tiden. Vi samler i dag op på gårsdagens topkamp i Parken, og så kan du blive opdateret på vores ungdomshold, der gik ubesejrede igennem weekendens udfordringer.

God læselyst!

Dårlig defensiv, men fremragende kamp

AGF har blot lukket 27 mål ind i 30 kampe i denne sæson. 15 % af målene faldt i går, og det er noget, der irriterer cheftræner Uwe Rösler:

– Defensivt var det under vores standard i dag. De mål, vi lukker ind, er under vores standarder. Vi har den bedste defensiv i landet – det har vi stadig, Men når du så får så mange mål mod dig, har du ingen chancer i Parken. Det er klart, så defensivt var det under standard, siger han blandt andet i sin evaluering.

Han bakkes op af gårsdagens helt store oplevelse – Mikael Anderson – som ærgrer sig over de manglende point efter den flotte kamp:

– Det var en fremragende fodboldkamp, men det gør ondt lige nu. Alt i alt er jeg sindssygt stolt af det her hold. Vi viste sindssygt god moral, men ja. Det er skuffende, at vi ikke i det mindste får et point med, når vi er så godt med i kampen, fortæller midtbanespilleren således.

Mortensen gav Grabara svar på tiltale

Superligaens topscorer, Patrick Mortensen, fik givet sin tidligere holdkammerat Kamil Grabara svar på tiltale i gårsdagens opgør. Med sin hovedtødsscoring efter 29 minutter til 2-1 passerede han nemlig polakken i åbent spil – noget, Grabara tidligere har udtalt ikke kunne lade sig gøre for vores målmager.

–  Jeg synes, jeg er en god målmand. Sådan er det. Han kommer ikke til at score på mig i åbent spil, han kan kun passere mig på straffespark, sagde Kamil Grabara efter kampen på Ceres Park i april, men i går gik det altså anderledes, hvilket Mortensen glædede sig over.

– Det er en lille sejr for mig. Det fik han også at vide, lige efter at jeg havde scoret. Jeg sagde bare “store mand, nu gjorde jeg det”, eller noget i den stil, hvor han så bare smilte, sagde Patrick Mortensen efter kampen.

Han ærgrer sig til gengæld over, at det ikke blev til point i Parken:

– Det gør ondt. Det gør sindssygt ondt. Nu har vi haft to muligheder, ikke? Mod FC Nordsjælland også. Det gør sgu lidt ondt, sagde kaptajnen således kort efter slutfløjt.

Ubesejrede ungdomshold

Når nu Superligaholdet ikke kunne tage tre point, så er det jo godt, at vi har U19.

De leverede nemlig en dejlig 2-1 sejr over Vejle i weekenden, hvilket bringer dem op på ligaens 10. plads.

Samtidig kunne U14 tage et point fra Randers Freja, som topper rækken, og da U15 og U17 ikke spillede kampe, kan talentafdelingen se tilbage på en weekend uden nederlag.

Randers venter

Med FCK-kampen klaret, resterer der nu kun to kampe i denne sæson – Randers FC og Brøndby IF.

Vi opfordrer selvfølgelig til, at man sikrer sig billet til Cepheus Park den 30. maj allerede nu – Fanklubben har åbent for busturene, så det er bare med at få meldt sig til.

Det var alt for i dag – hav en go’ hvii mandag!

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.