KSDH.dk Redaktionen

KSDH.dk - AGF Fanside

KSDH.dk blev stiftet i 2016. Siden har vi arbejdet på, at gøre KSDH.dk til det største og bedste AGF fanmedie og fanfællesskab på både www. og sociale medier.

Vi arbejder dagligt og kontinuerligt på, at samle de vigtigste, bedste og mest relevante AGF nyheder og historier ét sted med det mål for øje, at man som AGF-fan skal kunne få det hele hos os.

Vi bestræber os på, at udgive originalt indhold på hjemmesiden og vores sociale medier i form af nyheder, interviews, billeder, video og podcasts. Vores hårdtarbejdende skribenter sigter efter at være til stede dér, hvor det sker – det vil sige, at vi selv jagter de gode historier på Fredensvang, Ceres Park, ‘GF Away, eller hvor de end udspiller sig.

Hvem er vi? Mød redaktionen på KSDH.dk

KSDH.dk redaktionen tæller i dag 13 medarbejdere/frivillige skribenter.

Herunder kan du se, hvem der står bag driften af KSDH.dk og vores sociale medier m.m.

Thomas Vedel – Ansvarshavende chefredaktør & Head of Social

Thomas arbejder til dagligt som SEO Specialist i et digitalt marketings bureau, og har mere end 12 års erfaring fra online marketing-branchen. Han er indehaver af KSDH.dk-domænet og styrer websitet på det tekniske og økonomiske niveau. Foruden ansvaret for strategisk og forretningsmæssig konceptudvikling, bidrager Thomas også i ny og næ til den almene drift med artikler. Thomas er også Head of Social og bærer ansvaret for administration af KSDH’s SoMe-platforme, herunder KSDH.dks facebook-grupper.

  • E-mail: thomas@ksdh.dk

Jonas Roulund – Chefredaktør

Jonas Roulund, chefredaktør på KSDH.dk

Jonas er uddannet journalist fra Syddansk Universitet i 2019 og har siden arbejdet for TV 2, AGF, Salling Group og Funnel First Media. Han er i dag selvstændig journalist med virksomheden JoRo Media. Hos KSDH.dk organiserer og engagerer Jonas de frivillige og sørger for at dækningen af AGF sker fyldestgørende og kontinuerligt på alle platforme.

Martin Johannes Haastrup Madsen – Nyhedsredaktør

Martin Johannes arbejder til dagligt som Head of Sports ved VORES Mediehus. Hos KSDH.dk bidrager han som redaktør til den daglige udvikling og organisering af indhold.

Brian Lindtoft Wolder Kristiansen – SoMe, Support & Research

Brian er administrator i KSDH.dks facebook-grupper og administrerer endvidere KSDH.dk’s Instagram-profil. På det redaktionelle plan byder Brian også ind med dybdegående research til artikler, samt tanker om KSDH.dk’s udvikling. Derudover er Brian vores “praktikkens mand”, når det kommer til salg af merchandise. Her er det primært Brian som står for produktion, forsendelser og kundeservice.

  • E-mail: brian@ksdh.dk

Khaled Deaibes Jr. – SoMe & Innovation

Khaled arbejder til dagligt med salg, og i sin fritid er han bl.a. meget aktiv på det sociale medie Twitter, hvor han også fungerer som administrator på KSDH.dks Twitter-profil. Derudover en evig kilde til innovative idéer og tiltag, der kan tage KSDH.dk til nye højder.

Valdemar Andreasen – Skribent

21-årige Valdemar holder sabbatår og brænder for at bringe fansene tættere på holdet. Det redaktionelle bidrag består primært i at lave interviews, portrætter og nyhedsartikler. På sigt er målet også at udvikle KSDH på YouTube.

  • E-Mail: valdemar.jarl@gmail.com

Clovis Lukunku – Skribent

Clovis er dybt engageret i AGF’s fanmiljø og elsker en god debat om klubben. Rapporterer primært fra kampdage og skriver holdningsbaserede artikler/blogs.

  • E-Mail: lukunkuclovis@gmail.com

Rasmus Fisker – Skribent

Rasmus arbejder som dagligt som pædagog og har været AGF-fan siden start-90’erne. Drivkraften er at debattere om alt, hvad der rør sig i- og rundt om klubben. Rasmus er fodboldromantiker og jagter altid den gode historie.

  • E-mail: rasmusfisk@hotmail.com

Steen Erhard – Skribent

Steen er KSDH’s alderspræsident og har over 60 års AGF-erfaring at trække på. Han har skrevet flere bøger med filosofisk afsæt og bidrager primært med artikler om AGF’s historie og fankultur.

  • E-mail: sterhard@email.dk

Lukas Voergaard Jepsen – Skribent

Lukas har en fortid som chefredaktør hos fansitet morethanaclub.com og har fulgt AGF, så længe han kan huske. Lukas bidrager med alt fra interviews, portrætter, optakter og nedtakter til analyser og blogs.

  • E-mail: lvjgm74@gmail.com

Simon Fenger – Skribent

Simon har i mange år engageret sig AGF – blandt andet som skribent for morethanaclub.com og i diverse fanforums. Han er især garant for dybere analyser og holdningsbaserede artikler, og så tager han gerne en away-tur i ny og næ for at beskrive den fantastiske fankulisse.

  • E-mail: fenger007@gmail.com

Matti Kronborg – Fotograf

Matti Kronborg fylder 16 år i august 2023, og er dermed redaktionens yngste medlem. Matti er KSDH.dks fotograf, og har en stor passion for fotografering. Han debuterede som fotograf til en AGF-kamp i 2021, og siden februar 2022 har han været fast fotograf til AGF’s hjemmekampe på Ceres Park.
Til dagligt går Matti stadig i folkeskole, og skal efter sommerferien starte på gymnasiet. Han er født ind i en AGF-familie, og har været fan af De Hviiie så længe han kan huske.

Laura Hjørringgaard – Fotograf

Som kun 16 årig startede Laura Hjørringgaard i 2022 sin egen virksomhed Hjørringgaard Photo, hvor hun i dag sælger AGF plakater og har fotosessioner landet rundt. Laura har tilbragt mange timer på stemningsafsnittet og rejst Danmark rundt, for at bakke op om AGF, da hun altid har været stor AGF fan. Til dagligt går hun på Vivild Efterskole og skal efter sommerferien starte på gymnasiet, hvor hun vil gå all in med fotografering ved siden af.

Kontakt KSDH.dk redaktionen

Har du brug for at komme i kontakt med KSDH.dk redaktionen, er du velkommen til at sende en mail til den relevante person i listen foroven.

For mere generelle henvendelser til KSDH.dk henviser vi til vores kontakt os side.