Skip to main content


KSDH.dk Redaktionen

KSDH.dk blev stiftet i 2016. Siden har vi arbejdet på, at gøre KSDH.dk til det største og bedste AGF fanmedie og fanfællesskab på både www. og sociale medier.

Vi arbejder dagligt og kontinuerligt på, at samle de vigtigste, bedste og mest relevante AGF nyheder og historier ét sted med det mål for øje, at man som AGF-fan skal kunne få det hele hos os.

Vi bestræber os på, at udgive originalt indhold på hjemmesiden og vores sociale medier i form af nyheder, interviews, billeder, video og podcasts.

Vores hårdtarbejdende skribenter sigter efter at være til stede dér, hvor det sker – det vil sige, at vi selv jagter de gode historier på Fredensvang, Ceres Park, ‘GF Away, eller hvor de end udspiller sig.

Mød redaktionen

Redaktionen tæller i dag en lang række medarbejdere/frivillige skribenter.

Thomas Vedel

Indehaver, Ansvarshavende redaktør & Head of Social

Thomas arbejder til dagligt som SEM Specialist i et digitalt marketings bureau, og har mere end 12 års erfaring fra online marketing-branchen.

Han er indehaver af KSDH.dk-domænet og styrer websitet på det tekniske og økonomiske niveau.

Foruden ansvaret for strategisk og forretningsmæssig konceptudvikling, bidrager Thomas også i ny og næ til den almene drift med artikler.

Thomas er også Head of Social og bærer ansvaret for administration af KSDH’s SoMe-platforme, herunder KSDH.dks facebook-grupper.

Jonas Roulund.

Jonas Roulund

Chefredaktør

Jonas er uddannet journalist fra Syddansk Universitet i 2019 og har siden arbejdet for TV 2, AGF, Salling Group og Funnel First Media.

Han er i dag selvstændig journalist med virksomheden JoRo Media.

Hos KSDH.dk organiserer og engagerer Jonas de frivillige og sørger for at dækningen af AGF sker fyldestgørende og kontinuerligt på alle platforme.

Matti Kronborg

Fotograf

Matti Kronborg fylder 16 år i august 2023, og er dermed redaktionens yngste medlem. Matti er KSDH.dks fotograf, og har en stor passion for fotografering.

Han debuterede som fotograf til en AGF-kamp i 2021, og siden februar 2022 har han været fast fotograf til AGF’s hjemmekampe på Ceres Park. Til dagligt går Matti stadig i folkeskole, og skal efter sommerferien starte på gymnasiet.

Han er født ind i en AGF-familie, og har været fan af De Hviiie så længe han kan huske.

Laura Hjørringgaard

Fotograf

Som kun 16 årig startede Laura Hjørringgaard i 2022 sin egen virksomhed Hjørringgaard Photo, hvor hun i dag sælger AGF plakater og har fotosessioner landet rundt.

Laura har tilbragt mange timer på stemningsafsnittet og rejst Danmark rundt, for at bakke op om AGF, da hun altid har været stor AGF fan.

Til dagligt går hun på Vivild Efterskole og skal efter sommerferien starte på gymnasiet, hvor hun vil gå all in med fotografering ved siden af.

Alexander Hjorth Jensen

Alexander Hjorth Jensen

Skribent

Alexander brænder for at levere indhold, der primært fokuserer på spillet på banen. Han er ofte tilstede til AGF’s træninger, og leverer observationsrapporter om træningen. Han er selvudråbt taktiknørd, og elsker at nørde taktiske tendenser og statistik.

Derudover laver han også ofte interviews med spillerne, for at bringe KSDH.dk’s læsere tættere på byens helte.

Martin Johannes Haastrup Madsen

Skribent

Martin Johannes arbejder til dagligt som Head of Sports ved VORES Mediehus. 

Brian Lindtoft Wolder Kristiansen

SoMe, Support & Research

Brian er administrator i KSDH.dks facebook-grupper og administrerer endvidere KSDH.dk’s Instagram-profil.

På det redaktionelle plan byder Brian også ind med dybdegående research til artikler, samt tanker om KSDH.dk’s udvikling.

Derudover er Brian vores “praktikkens mand”, når det kommer til salg af merchandise. Her er det primært Brian som står for produktion, forsendelser og kundeservice.

Clovis Lukunku

Skribent

Clovis er dybt engageret i AGF’s fanmiljø og elsker en god debat om klubben.

Rapporterer primært fra kampdage og skriver holdningsbaserede artikler/blogs.

Valdemar Jarl Andreasen

Valdemar Jarl

Skribent

22-årige Valdemar læser til dagligt finansøkonomi.

Valdemar brænder for at bringe fansene tættere på holdet. Det redaktionelle bidrag består primært i at lave interviews, portrætter og nyhedsartikler. På sigt er målet også at være med til at udvikle KSDH på YouTube.

Emilie Friis Spring

Emilie Spring

Skribent

Emilie studerer til daglig på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har været AGF-fan fra barnsben.

Hun skriver artikler om alt det, der foregår både på og udenfor banen, og interesserer sig især for de historier, hvor hun kan stille helt skarpt på enkelte ting, personer samt fænomener, og forhåbentlig derigennem udvide fansenes indsigt og horisont.

Rasmus Fisker

Rasmus Fisker

Skribent

Rasmus arbejder som dagligt som pædagog og har været AGF-fan siden start-90’erne.

Drivkraften er at debattere om alt, hvad der rør sig i- og rundt om klubben. Rasmus er fodboldromantiker og jagter altid den gode historie.

Simon Fenger

Skribent

Simon har i mange år engageret sig AGF – blandt andet som skribent for morethanaclub.com og i diverse fanforums.

Han er især garant for dybere analyser og holdningsbaserede artikler, og så tager han gerne en away-tur i ny og næ for at beskrive den fantastiske fankulisse.

Kontakt KSDH.dk redaktionen

Har du brug for at komme i kontakt med KSDH.dk redaktionen, er du velkommen til at sende en mail til den relevante person i listen foroven.

For mere generelle henvendelser til KSDH.dk henviser vi til vores kontakt os side.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle