Foto: Matti Kronborg

Uwe: Defensivt var det under vores standard


| Jonas Roulund |

Den normalt så stabile AGF-defensiv lukkede i går fire mål ind i Parken, og selvom Rösler er stolt af sit hold, så ærgrer han sig over den manglende kynimse i eget felt.

Nede 0-2 efter 18 minutter begyndte man at frygte, at AGF ville blive kørt over i Parken i går aftes, men med stærk mentalitet fik spillerne vendt det hele rundt og bragt sig i front frem til det 76. minut. Det endte som bekendt med et 4-3 nederlag, da Diks i kampens døende minutter headede sejren til København, og Rösler er ikke helt tilfreds med forsvarsaktionerne efter den omgang:

– Defensivt var det under vores standard i dag. De mål, vi lukker ind, er under vores standarder. Vi har den bedste defensiv i landet – det har vi stadig, Men når du så får så mange mål mod dig, har du ingen chancer i Parken. Det er klart, så defensivt var det under standard, siger han til agf.dk.

Til gengæld kan han være glad for holdets samlede præstation – AGF er det første hold i historien, der er bagud 0-2 i Parken, men efterfølgende bringer sig i front.

– Jeg er er virkelig stolt af mine spillere. Det er jeg. Du får altid en fornemmelse når du ser fansenes reaktion, og det fortæller mig, at det her var et statement. De var stolte af, hvordan vi spillede i dag, siger Rösler.

Hader at tabe

Efter ligaens første 30 kampe har AGF blot tabt ni, og FCK har desværre stået for tre af dem.

– Jeg hader at tabe og specielt, når vi spiller sådan en god fodboldkamp, som vi gør i dag, Så det er meget tungt. Men jeg er også stolt af det her hold, der viser rigtig flot moral ved at komme tilbage. Men jeg er skuffet over, at vi i det mindste ikke får et point med, når vi nu er så godt med i kampen, fortæller Rösler.

Han har været i klubben siden den 1. juli 2022 og har formået at løfte holdet fra sidste sæsons nedrykningskamp til en storslået medaljekamp, hvor det til tider har lignet guldbold i Aarhus.

– Jeg må også sige, at jeg er stolt af drengene, som i lange perioder spiller rigtig godt og kommer stærkt tilbage. Men derfor er både de og vi i staben naturligvis også skuffede, når nu vi var foran. Men vi kommer tilbage og nu har vi en vigtig kamp i Randers om en uges tid, sagde Uwe Rösler efter kampen.

Randers skal onduleres på Cepheus Park den 30. maj klokken 19.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.