• Forside
  • AGF Podcasts – Sæt lyd til AGF

AGF Podcasts – Sæt lyd til AGF

Hvilke AGF podcasts findes der i markedet, hvem producerer dem, og hvor kan de findes? I en tid, hvor podcast formatet bliver stadigt mere populært som medie, har vi taget et kig på de bedste podcasts om AGF.

Artikler i aviserne og på sociale medier, Twitter-opslag, TV-transmissioner, bøger, blade, you name it… Info om AGF kan findes alle steder – heldigvis også i podcast-verdenen.

Hvis du er som de fleste AGF-fans, kan du ikke få nok af De Hviie fra Fredensvang. Derfor er podcast formatet bestemt også værd at kaste sig over, hvis du vil labbe så meget info som overhovedet muligt i dig om AGF Fodbold. Der findes nemlig en række gode AGF podcasts i markedet, og i denne artikel har vi samlet de bedste og mest relevante AGF podcasts til dig, som gerne vil sætte lyd til AGF.


Lyden AGF podcasten

Lyden AGF er KSDH.dks podcast om AGF, som udkommer i et ugentligt format. Podcastredaktør Rasmus Thomsen og medværterne Ahmed Omar og Gustav Pors skabte Lyden AGF podcasten tilbage i januar 2022, og efter et længere strategisk samarbejde med KSDH.dk om dækningen af AGF, er Lyden AGF i dag en del af KSDH.dk platformen.

Podcastredaktør Rasmus Thomsen styrer debatten i Lyden AGF studiet, som hver uge fyldes op med diverse gæster i panelet. Ahmed Omar og Gustav Pors er selvfølgelig – som medværter – mere eller mindre faste indslag i podcasten, hvor også diverse medlemmer af KSDH.dk redaktionen ofte medvirker. Her taler vi om kampanalyser, transferrygter og meget mere, ligesom der af og til udkommer specials med AGF-personligheder såsom Stig Inge Bjørnebye, Lars Fournais og Rasmus Tantholdt.

Find Lyden AGF podcasten her >>

 

AGF’s egne podcasts

AGF har i nogle år med jævne mellemrum selv produceret podcasts, så det er oplagt at følge AGF Podcast, der hvor du normalt finder dine podcasts.

Du finder blandt andet afsnit med AGF’s direktør Jacob Nielsen, Talentchef Jesper Ørskov, og så kan du høre om klubbens talenter i AGF Young Guns, samt de gode gamle stjerner som Tøfting, Jørgensen, Rudbæk og Tom Bonde i særafsnittene med AGF Legenderne.

Find alle AGF’s podcasts her >>

Medianos AGF Podcasts

Mediano har selvfølgelig også fået øjnene op for, at der er mange gode historier i AGF, og de har derfor leveret et en række stærke afsnit med De Hviie som omdrejningspunkt.

Af særligt nævneværdige afsnit findes blandt andet Kalejdoskopet #1 – Aarhus’ kultiske anlæg, hvor antropologen, Lasse Ydet Hegnet, undersøger betydningen af Ceres Park. En anderledes – og interessant tilgang til klubben.

Find alle Medianos AGF-podcasts her >>

Hvid Røg

Hvid Røg er Jyllands-Postens AGF-podcast, hvor eksil-jyderne, Michael Jøden og Sture Sandø, mødes og giver deres perspektiv på De Hviie.

Du kan lytte til Hvid Røg her >>>

Historiske AGF Podcasts

I podcasten ‘Holdet der Vandt’ undersøger journalist Peter Svith Skou-Hansen fra TV2 Østjylland, hvad opskriften på mesterskabet i 1986 er. Det er et nostalgisk tilbageblik på et hold – og en tid – præget af krøllet bundesligahår, et godt kammeratskab og hurtige fødder. Og historien – den bliver båret frem af spillerne selv; bl.a. af Flemming Povlsen, Bent Wachmann, Morten Donnerup og Lars Lundkvist.

AGF podcasten ”Holdet der vandt” kan findes her >>

En anden historisk tilgang finder vi hos ”Aarhus i Ørerne”, der har lavet fem afsnit i forbindelse med det nye stadion i Kongelunden.

Find podcasts om Kongelunden her >>

Det Hvide Snit

De gæve gutter fra Aarhus Stiftstidende udkommer med jævne mellemrum med Det Hvide Snit. Her analyserer journalisterne Kim Robin Graahede, Mathias Hansen og Dennis Bjerre situationen i klubben og bringer en kort nedtaktspodcast efter hver kamp.

Lyt til Det Hvide Snit podcasten her >>

En FCK fan, en BIF fan og en AGF fan går ind på en bar

Slutteligt skal vi også nævne, at Dan Rachling, Heino Hansen og Michael Jøden ugentligt leverer podcasten med verdens længste navn: “En FCK fan, en BIF fan og en AGF fan går ind på en bar”

Den er ifølge dem selv “renset for objektivitet, argumenter og statistik. 100% idioti, 100% fodboldkærlighed.

Her gennemgår de tre fodboldfans på underholdende vis ugens kampe fra hver deres standpunkt.

Du kan høre podcasten her >>

Tip os om nye AGF podcasts

Ovenstående podcasts om AGF skulle gerne give dig mange timers underholdning i ørerne.

God fornøjelse med ovenstående AGF podcasts, og send gerne et tip til KSDH.dk-redaktionen, hvis du kan anbefale en podcast, som vi har misset i denne artikel.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.