(Foto: Kronborgfotos)

Patrick Mortensen: Det gør ondt


| Jonas Roulund |

Topscoreren føjede endnu en kasse til samlingen, da han sendte AGF på 1-2 mod FCK, men det var ikke nok, og det smerter selvsagt den hårdtarbejdende kaptajn.

Med to spillerunder tilbage ser det nu svært ud for AGF at hente medaljer, omend ikke umuligt. Mortensen og co. gjorde ellers deres for at åbne medaljekampen helt op, da de efter 74 minutters spil havde de tre point i lommen. Men bang. To FCK-scoringer ødelagde festen, og så sluttede kampen 4-3 til hjemmeholdet.

– Det gør ondt. Det gør sindssygt ondt. Nu har vi haft to muligheder, ikke? Mod FC Nordsjælland også. Det gør sgu lidt ondt, sagde Mortensen til TV 3 efter kampen.

Han samlede tropperne til en lille statussamtale, da københavnerne havde bragt sig på 2-0 efter 18 minutters spil, og den snak hjalp tilsyneladende holdet videre. Det blev således til scoringer i det 29. 40. og 53. minut, hvilket skabte en fænomenal fest på det udvidede udebaneafsnit. Desværre rakte det ikke til tre point.

– Det er klart, at jo længere vi kommer ind i sæsonen, jo tættere er det kommet på, men vi har jo ikke haft en tanke om at ligge deroppe, for der har været så langt derop, men det er klart, at hvis vi ikke får medaljer, vil det gøre ondt på mig. Det må jeg indrømme. Det synes jeg, vi fortjener, sagde anføreren til TV 3.

En fantastisk fodboldkamp

Flere eksperter har allerede været ude og kåre FCK – AGF til årets danske fodboldkamp, og man kom da også på noget af en rusjebanetur undervejs. Det kan man også sige om hele sæsonen, hvor en svær efterårssæson er blevet fulgt op af flot spil og gode resultater i foråret.
– Vi har spillet fantastisk. Det er stadig muligt med to kampe tilbage og to point op, men det er klart, at det gør ondt, når vi står her efter at være kommet foran med 3-2 og have mulighederne for mere, men alligevel står med nul point. Det er ikke sjovt, siger den 33-årige målmager således. Og dermed røg det sidste håb om guldet også for De Hviie.

– Ja, det har jeg da (haft tanker om mesterskabet, red.). Vi drømmer jo alle sammen. Det skal man også, men det er også vigtigt at have benene solidt plantet i jorden og vide, hvad der har gjort, at vi er nået hertil igennem de sidste mange runder, siger Mortensen.

Nu venter en lille pause for GF-gutterne, inden de igen skal i ilden mod Randers FC på Cepheus Park den 30. maj  for at bevare bronzehåbet i Smilets By.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.