Foto: Matti Kronborg

Paddy til Grabara: – Store mand, nu gjorde jeg det


| Jonas Roulund |

Patrick Mortensen reducerede til 2-1 i Parken i går med et flot hovedstødsmål og passerede dermed Kamil Grabara i åbent spil – noget den polske keeper ellers sagde for få uger siden ikke var muligt.

Da AGF spillede 0-0 med FCK i Aarhus d. 23. april skulle der både en kontroversiel offside-kendelse og en feberredning af Kamil Grabara til at holde et clean sheet for FCK. Den polske keeper diskede op med vanvittig redning på klos hold for at nægte Patrick Mortensen en ellers øjensynlig sikker scoring.

–  Jeg synes, jeg er en god målmand. Sådan er det. Han kommer ikke til at score på mig i åbent spil, han kan kun passere mig på straffespark, sagde Kamil Grabara efter kampen på Ceres Park i april.

Men hovmod står som bekendt for fald, og i går svarede “Paddy” fornemt tilbage på polakkens spydigheder ved at sende et hovedstød i kassen bag Grabara og foran Sektion 12 i Parken.

– Det er en lille sejr for mig. Det fik han også at vide, lige efter at jeg havde scoret. Jeg sagde bare “store mand, nu gjorde jeg det”, eller noget i den stil, hvor han så bare smilte, sagde Patrick Mortensen iflg. bold.dk i går efter kampen i Parken.

Venskabeligt drilleri på SoMe

Men hvis man så går rundt og tror, at der er ondt blod mellem AGF’s anfører og eks-AGF’eren i FCK-målet, kan man godt tro om igen. Mortensen kalder Grabara for “en klassefyr” og fortæller at polakken også kom og gav et kram efter kampen. Endvidere fortæller Paddy, at de to kamphaner har haft lidt venskabeligt drilleri kørende på de sociale medier.

– Vi har lavet lidt fis med hinanden over de sociale medier, han fik hurtigt postet et billede med den kæmpe chance, han tog i Aarhus, og jeg fik svaret på den. Han turde åbenbart ikke tagge mig i den. Det sagde jeg til ham, at han bare skulle gøre næste gang, sagde Paddy og fortsatte:

– Jeg havde egentlig tænkt, at hvis vi vandt, så havde jeg fundet det klip med hans udtalelser om, at jeg ikke kan score i åbent spil, men jeg synes, den falder lidt til jorden at poste den nu, desværre.

Patrick Mortensen står nu noteret for 15 mål i 30 kampe i indeværende sæson. Det er ét mål pr. 174 minutters spilletid. Han er nu på andenpladsen på topscorerlisten som toppes af FC Midtjyllands Gustav Isaksen. Begge spillere har lavet 15 mål, men Isaksen har brugt 2251 minutter mod Paddys 2616 minutter på at score de 15 mål, og derfor topper Ulvenes angriber altså topscorerlisten foran vores kaptajn.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.