Foto: Matti Kronborg

Anderson: Det var en fremragende fodboldkamp


| Jonas Roulund |

Mikael Anderson spillede en sublim kamp, da FCK tog en 4-3 sejr over AGF søndag aften. Han glæder sig over holdets moral og præstation, trods den tunge afslutning.

Man havde ryggen mod muren. Med 18 minutter spillet stod AGF’erne i Parken bagud 0-2 mod ligaens tophold, og hvad gør man så? Man samler sig i en klynge, snakker tingene igennem og så giver man den maks gas resten af kampen.

Med flot fight og spil lykkedes det aarhusianerne at gøre det til både 2-1, 2-2 og endda 2-3, inden FCK’erne fandt nettet et par gange mod slutningen til resultatet 4-3.

En hård skæbne for vores GF-helte, men Mikael Anderson var efter opgøret alligevel tilfreds med holdets samlede udtryk:

– Det var en fremragende fodboldkamp, men det gør ondt lige nu. Alt i alt er jeg sindssygt stolt af det her hold. Vi viste sindssygt god moral, men ja. Det er skuffende, at vi ikke i det mindste får et point med, når vi er så godt med i kampen, fortæller midtbanespilleren til TV 3, inden han giver sin analyse af kampens dramatisk forløb:

– De kommer hurtigt foran, og så kommer der det her tryk i Parken. De scorer det udlignende mål, og så har de momentum, og så scorer de til sidst igen. Men alt i alt en fremragende fodboldkamp. Begge hold vil vinde, og det, tror jeg, kunne man se i dag, siger den offensive spiller.

Nederlaget efterlader AGF på Superligaens fjerdeplads – tre point efter Viborgs 50 på tredjepladsen, mens FCN indtager andenpladsen og FCK altså har lagt beslag på førstepladsen med 55 point. Der resterer to spillerunder i denne sæson.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.