(Foto: Kronborgfotos)

AGF-dronen: Solskinssejr, Madsens succes og Uwes momentum


| Jonas Roulund |

AGF hjemtog en flot 3-0 sejr i går, og det har vi samlet op på i dag med spiller- og trænerreaktioner og meget andet godt.

Dagens AGF-drone cirkler om Viborg-kampen, hvor alle kunne se, at De Hviie ligner det stærkeste hold i Superligaen lige nu.

God læselyst!

Madsens målhumør

Mads Emil Madsen spillede endnu en fantastisk kamp i den hvide trøje i går, og han kronede værket med to vigtige scoringer. Han glæder sig over sin egen og holdets generelle udvikling.

– Vi er inde i en fantastisk udvikling. Vi har hele tiden været bundsolide defensivt, men nu får vi lagt lidt mere på offensivt. Vi er blevet farligere i omstillingerne og formår også i sekvenser at styre kampen på bolden. Vi kan selvfølgelig blive bedre, men jeg synes virkelig, at det er fedt at spille lige nu, fortæller han til ksdh.dk.

Madsen har nu scoret tre mål for GF, og lad der bare komme flere – kontrakten med den 25-årige midtbanemand udløber først til januar 2027.

Uwe og Mølgaards momentum og medaljesnak

Kan man få klubben til at melde sig i guldkampen?

Det var mediernes store spørgsmål efter magtdemonstrationen i går, men både Uwe Rösler og Mølgaard nægter at bringe ordet “Guldkandidater” ind i snakken om AGF’s aktuelle situation:

– Vi ved, at I gerne vil have os til at sige, at vi er guldaspiranter, men vi må tage det kamp for kamp og koncentrere os om vores egne kampe, så jeg kommer ikke til at kommentere på de ting, sagde Rösler efter gårsdagens kamp, mens Mølgaard bakkede sin træner op:

– Vi er ikke med i guldkampen, så længe vi ikke kan afgøre noget selv. Vi er tættere på end forventet, men der skal alligevel gå nogle ting rigtigt, for at vi kan havne deroppe. Det er ikke et fy-ord med guld i Aarhus, det vil vi da alle sammen, men man må også være realistisk. Med fire kampe tilbage kan vi ikke afgøre noget selv, men vi skal bare sørge for at gøre vores del af arbejdet, siger Mølgaard således.

Bürgy er utilfreds, men billederne taler for sig selv

Det var Viborgs Nicolas Bürgy, der satte de eventyrlige scener i gang i går, da han med sin lange arm stoppede Duelunds flugter i feltet – og dermed gav Mortensen mulighed for at scorer til 1-0 på straffesparket.

– Jeg følte jo bolden på min hånd, og så vidste jeg godt, at der nok ville blive dømt et straffespark, men hvad skal jeg gøre? Jeg kan jo ikke hoppe derind og have min hånd på ryggen med det samme. Så på den måde kom de ind i kampen, mens vi ikke var med i duellerne eller vandt 50/50-boldene, fortæller han i dag til bold.dk.

Bürgy med hånd på bolden.
(Foto: Kronbogfotos)

I morgen tidlig kan du se frem til KSDH’s spillerkarakterer og MOTM-titlen – du kan stadig nå at sætte din stemme, hvis du skal have dit besyv med.

God hvii mandag!

 

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.