Skip to main content


Den tyske AGF-cheftræner, Uwe Rösler, ser tilfreds ud (Foto: Matti Kronborg)

Uwe: Vi skal bevare momentum!


| Jonas Roulund |

Uwe Rösler har udviklet holdet i en yderst positiv retning, der har placeret AGF på en aktuel tredjeplads i ligaen. Cheftræneren glæder sig over formkurven og håber, at holdet kan bevare momentum.

Er AGF en del af mesterskabskampen? Det var det helt store spørgsmål fra alle medier efter gårsdagens magtdemonstration mod VFF, og selvom pointene, placeringen og præstationen taler sit eget sprog, så vil AGF’erne ikke selv forholde sig til, at man nærmer sig en historisk guldmedalje med fire kampe tilbage af sæsonen:

– Vi ved, at I gerne vil have os til at sige, at vi er guldaspiranter, men vi må tage det kamp for kamp og koncentrere os om vores egne kampe, så jeg kommer ikke til at kommentere på de ting, sagde Rösler efter gårsdagens kamp. Han har opbygget et solidt AGF-mandskab i sin relativt korte periode i klubben og ligger nu med et pointgennemsnit på 1,70.

– Vi har udviklet os meget, vi har fået nye spillere ind og unge spillere op fra egne rækker, og alle bidrager til vores aktuelle momentum. Nu skal vi arbejde hårdt for at bevare det, fortæller Rösler.

Hundekampe i vente

Med to mål af Mads Emil Madsen og et enkelt på straffespark af topscorer Mortensen fik AGF en smuk 3-0 sejr på et pænt pakket Ceres Park. Både kulissen og målene var noget, der glædede cheftræneren:

– Målene kom på de rigtige tidspunkter – særligt nummer to. Det gav en anden ro og frihed i vores spil. Og når vi spiller foran en så flot kulisse som i dag, så giver det noget ekstra til spillerne, siger Rösler, der dog ikke mener, at det var holdets bedste kamp under hans ledelse:

– Vi vandt 3-1 over Viborg i sæsonens anden kamp. Den var bedre end i dag. Men vi var solide, vi var gode. Vi så to hold på samme niveau, men mål afgør kampe, og jeg er glad for, at vi scorede tre af slagsen. Alle kan nu se, at vi kan skabe chancer og mål, og vi fik et clean sheet, hvilket er vores mål: At vi både kan være stærke offensivt og defensivt, siger cheftræneren.

Og hvad så nu? Der resterer fire kampe, og toppen er tæt, så hvordan ser Uwe holdets muligheder?

– Hver kamp er en hundekamp. Det er niveaumæssigt nogle meget tætte hold, og vi er nødt til at være velforberedte og på tæerne i alle kampe, og så må vi se, hvor langt det rækker, siger cheftræneren.

I aften spiller FCK og FCN klokken 19 i en særdeles spændende topkamp – med et uafgjort resultat her, vil AGF blot ligge fire point fra førstepladsen med fire kampe tilbage.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle