Skip to main content


Foto: Matti Kronborg

Mølgaard: Fortjent, at fansene får noget at juble over!


| Jonas Roulund |

Det blev til en fantastisk 3-0 sejr over gæsterne fra Viborg på et godt fyldt Ceres Park. En flot præstation af samtlige spillere, og Tobias Mølgaard glæder sig over at kunne give noget tilbage til de mange fans.

Tobias Mølgaard leverede endnu en brav indsats i midterforsvaret i dagens kamp mod Viborg FF, og han glæder sig over udviklingen i klubben, der har bragt AGF op på en aktuel tredjeplads – tre point fra FCK på førstepladsen, der dog har en kamp i hånden.

– Det er dejligt at slå en direkte konkurrent. Og især på den måde, vi gør det på. Vi har hungret efter at smide nogle bolde i kassen i lang tid, så det er dejligt, og målene falder på nogle gode tidspunkter. Det ændrer bare kampe. Så nogle gange er det også med at få udnyttet sine gode perioder, og det synes jeg, vi får gjort i dag, fortæller Mølgaard, som kom til AGF i sommeren 2022. Siden har holdet oplevet en rivende udvikling, som især i den seneste måneds tid er blevet forløst i den ene flotte præstation efter den anden.

– Vi er inde i en god stime ift. at skabe noget mere og dominere kampene på bolden. Så det er dejligt, at vi fortsætter den gode stime, siger forsvarsspilleren, der i dag spillede sin AGF-kamp nummer 30.

Et overraskende match-up

Elias Achouri har været en særdeles stor oplevelse på Viborg-egnen i denne sæson, og Mølgaard har brugt hele ugen på at forberede sig på at skulle stå overfor den vævre tuneser. Men da dagens startopstillinger blev offentliggjort var kantspilleren sat på bænken. Han var nemlig udeblevet fra et taktisk møde, og det kostede ham altså en startplads. I stedet skulle Mølgaard omstille sig til at stå over for Magnus Westergaard, og da Achouri blev sendt på banen i 2. halvleg – ja, så blev han da også bare pakket ind af vores stærke forsvarsspiller.

– Det var fint med Achouri. Han er jo en dygtig spiller, som jeg havde forberedt mig godt på, så selvom han kommer frisk ind fra 2. halvlegs start, så formår vi at få lukket fint ned. Nogle gange kan det være svært at få en mand ind, som man måske ikke har forberedt sig så meget på, så det var egentligt fint nok at få ham ind i 2. halvleg, siger Tobias Mølgaard således.

Han kan glæde sig over at have holdt nullet i fire ud af seks slutspilskampe, men den cadeau vil han nu ikke tage alene:

– Det er altid skønt at være på et hold, hvor man lukker af bagtil, men det starter helt oppefra angriberne, så det er som hold, vi ser solide ud. Det var bare skønt at få en præstation med en blanding af en del mål og stadig spille til nul, fortæller han.

Guldkamp eller ej?

Og så til det store spørgsmål: Er AGF nu en del af guldkampen?

– Vi er ikke med i guldkampen, så længe vi ikke kan afgøre noget selv. Vi er tættere på end forventet, men der skal alligevel gå nogle ting rigtigt, for at vi kan havne deroppe. Det er ikke et fy-ord med guld i Aarhus, det vil vi da alle sammen, men man må også være realistisk. Med fire kampe tilbage kan vi ikke afgøre noget selv, men vi skal bare sørge for at gøre vores del af arbejdet, siger Mølgaard, der – udover at glæde sig over dagens resultat – også nyder at spille foran det store fodboldpublikum i Aarhus:

– Opbakningen hele året har været fantastisk, og jeg synes, det er fortjent, at de også får noget at juble over, siger forsvarsstjernen.

Mølgaard og co. kan opleves på Ceres Park igen på søndag, hvor FCN venter klokken 18.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle