(Foto: Kronborgfotos)

Målscorer Madsen: Det er virkelig fedt at spille lige nuMads Emil Madsen leverede i går endnu en stor præstation i den hvide trøje, da Viborg blev sendt hjem til det midtjyske med et 3-0 nederlag i bagagen.

Gårsdagens dobbelte målscorer nyder at spille fodbold for tiden. Han blev KSDH’s Man of the Match mod FC Nordsjælland, og mon ikke han bliver det igen, når afstemningen gøres op senere i dag?

Han mener, at hele holdet har løftet sig i mesterskabsspillet.

– Vi er inde i en fantastisk udvikling. Vi har hele tiden været bundsolide defensivt, men nu får vi lagt lidt mere på offensivt. Vi er blevet farligere i omstillingerne og formår også i sekvenser at styre kampen på bolden. Vi kan selvfølgelig blive bedre, men jeg synes virkelig, at det er fedt at spille lige nu, fortæller midtbaneprofilen, som er inde i en flot stime af præstationer.

– De seneste fire-fem kampe har vi spillet med mere mod på bolden. Vi stoler på de sindssygt mange teknisk dygtige spillere, vi har. Vi tør at sætte hinanden i svære situationer, hvor vi sætter bolden på spil. Men når vi lykkedes, så holder vi på bolden og kommer længere frem på banen, siger den 25-årige AGF’er.

Han har spillet 29 kampe for AGF siden ankomsten i sommeren 2022 og glæder sig over holdets udvikling.

– Vi gør det godt i dag. Viborg har ikke vanvittigt store chancer. De får selvfølgelig et mål annulleret og er generelt farlige på dødbolde, men jeg synes, at vi er spillemæssigt i kontrol det meste af kampen, fortæller han.

Man skal jo være lidt heldig

Det er ikke hver dag, at Mads Emil Madsen scorer, og det er faktisk første gang nogensinde, at han laver to mål i samme kamp, hvilket Tobias Mølgaard også drillede ham lidt med i mixed zone efter opgøret.

– Jeg var det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. Og selvfølgelig gør jeg det rigtige, men er også lidt heldig. Det skal man jo være for at lave to mål som 6’er. Vi har haft fokus på at få 10’erne mere i feltet sammen med en 6’er, og det lykkedes vi rigtigt fint med, forklarer Mads Emil Madsen.

I skrivende stund er der kun sølle tre point til førstepladsen forud for dagens topopgør mellem FC Nordsjælland og FC København, men Mads Emil Madsen vil dog ikke få for høje forhåbninger.

– Selvfølgelig kan det blive til mere end bronze. Men vi har stadigvæk fokus på, at vores mål inden mesterskabsspillet var bronze, og nu skal vi bare gøre det så godt som muligt. Så må vi se hvad der sker, siger midtbanemanden.

Normalvis har Mads Emil Madsen noget af det lækreste hår i ligaen, men håret er blevet kortere og kortere i denne sæson – næsten i takt med, at han har spillet bedre og bedre. Så vi får muligvis snart en skaldet MEM at se i startelleveren:

– Det røg sgu lige af. Jeg skulle lige prøve noget nyt. Det fungerede meget godt, siger Mads Emil Madsen og griner.

Madsen har kontrakt med AGF frem til vinteren 2027, så der er god tid til at prøve lidt forskellige frisurer af hos Aarhus-frisøren.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.