Foto: Kronborgfotos

AGF-dronen: Kampreaktioner, skadesopdatering og spillerkarakterer


| Jonas Roulund |

AGF fik et point med hjem fra Randers, hvilket dagens nyhedsoverblik bærer præg af.

Patrick Mortensen sikrede et point mod Randers FC, og vi bringer i dag reaktioner, skadesopdatering og spillerkarakterer til jer.

God fornøjelse.

Mortensen: Som at spille på hjemmebane

1700 AGF-fans drog i går til Randers for at bakke AGF op, og støtten går ikke ubemærket hen, fortæller Patrick Mortensen:

– Det er helt fantastisk, og noget vi ikke tager for givet, at vi næsten har en hel endevæg af fans. Vi føler næsten, vi spiller på hjemmebane heroppe. Man kunne mærke, at de var med os, og de havde en god effekt på os. Jeg ville ønske, vi kunne have givet dem tre point, siger den 34-årige angriber blandt andet.

Foto: Kronborgfotos

Han mener desuden, at indskifterne havde en rigtig god indflydelse på opgøret – det kan du læse mere om her: Mortensen: Indskifternes power smittede af

Duelund skadet – konkurrencesituationen er uændret

Uwe Rösler var efter kampen også godt tilfreds med sine indskiftere – har stjal særligt Jacob Andersen fokus med sine flotte raids:

– Stor ros til vores unge spillere, som kom ind i dag og gjorde en forskel. Det er en sund udvikling for klubben, siger cheftræneren blandt andet. 

Jesper Hansen takker fansene efter kamp.
Foto: Kronborgfotos

Han giver desuden en opdatering på Mikkel Duelunds situation og forklarer, at målmandskonkurrencen stadig er uændret: Målmandssituationen er uændret efter Hansen-comeback

Spillerkarakterer og KSDH’s MOTM

Det blev en langsommelig affære på Cepheus Park. hvilket du kan få genopfrisket i vores nedtakt her: Randers FC – AGF: Remis i hestestalden

Vurderingen af præstationen er da også kritisk hos fansene, og du kan se KSDH’s spillerkarakterer og kampens spiller lige her: Randers FC – AGF: Spillerkarakterer og MOTM

Som en sidste nyhed til AGF-folket, så fik TK debut for Udinese i går, da holdet tabte 0-2 til Fiorentina, og han får roser med på vejen fra sin nye træner:

– Martin Payero og Thomas Kristensen startede begge inde i dag (søndag, red.) og gjorde det godt. Kristensen har været god til træning, og han skal bare klø på, siger Andrea Sottil til Udineses hjemmeside.

Det var alt for i dag. Hav en mesterlig mandag.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.