Foto: Kronborgfotos

Uwe: Vi manglede energi


| Jonas Roulund |

Efter opgøret mellem Randers FC og AGF ærgrede Uwe Rösler sig over, at man ikke var oppe i tempo i kampens første halvdel.

Patrick Mortensen sikrede AGF et enkelt point mod Randers, da han først blev fældet i feltet, og siden omsatte straffesparket til en udligning i kampens døende minutter.

Cheftræner, Uwe Rösler, havde gerne set sit mandskab være mere oppe i tempo i 1. halvleg.

– Første halvleg var ikke optimal for os, og vi manglede noget energi. Vi havde folk med fra start, som ikke har startet på de positioner før, de skulle starte på i dag, så der var nogle ting, vi skulle gøre anderledes. Randers overraskede ikke på nogen parametre, men de udnyttede den ene fejl, vi lavede i første halvleg, og så blev det en kamp for at komme tilbage for os, forklarer cheftræneren, som i lange perioder kunne se sit hold dominere på bolden uden dog at skabe åbne målchancer.

– Vi skal spille i et højere tempo, løbe mere, være mere dynamiske. Det handler ikke om en enkelt spiller, det handler om kollektivet. Vi spillede for langsomt og skabte derfor for lidt, fortæller Rösler.

Uwe Rösler på Ceres Park.
Foto: Kronborgfotos

Alle vil vinde hver gang

Efter kampen var der klar besked fra fansene på lægterne: “Vi vil ha’ sejr i Viborg!”, og Uwe Rösler understreger, at mandskabet vil gøre alt for at sikre tre point i næste spillerunde:

– Fansene har været en fantastisk støtte, siden jeg kom, de er kloge, de forstår udviklingen, og ligesom dem så ønsker vi også at vinde alle kampe. Så det går vi selvfølgelig efter i næste uge, siger Rösler.

AGF-fans på Cepheus Park i Randers.
Foto: Kronborgfotos

Han måtte i dag undvære Poulsen og Peacock-Farrell grundet karantæner, mens Mikkel Duelund og Mads Emil Madsen holdes ude af fodskader på ubestemt tid.

– Vi spillede ikke bolden ud på samme måde, fordi vi havde mange ændringer; Hansen var på mål, vi havde Brandhof på midten, som ikke har spillet længe, og vi havde Knudsen som 6’er, hvilket han ikke har spillet før, så vi ville ikke risikere for meget. Men i 2. halvleg kom vi op i et tempo, som fungerede godt, fortæller cheftræneren, der også har roser til overs for sine unge indskiftere, Jacob Andersen og Mathias Sauer, som blev bragt på banen med ti minutter tilbage af opgøret.

– Stor ros til vores unge spillere, som kom ind i dag og gjorde en forskel. Det er en sund udvikling for klubben, siger han.

Dagens 1-1 resultat mod Randers FC efterlader AGF på en sjetteplads i Superligaen efter ni spillerunder.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.