Skip to main content


Foto: Kronborgfotos

Målmandssituationen er uændret efter Hansen-comeback


| Jonas Roulund |

Jesper Hansen fik i går comeback i startopstillingen, men ifølge Uwe Rösler forandrer det intet ved konkurrencesituationen, som fortsat er helt åben.

Bailey Peacock-Farrell havde sendt sig selv ud af truppen ved at trække et rødt kort i seneste spillerunde, og dermed var der åbent for, at Jesper Hansen kunne spille sin AGF-kamp nummer 74.

– Hansen gjorde, hvad han skulle i dag. Han blev ikke udfordret for alvor af Randers’ offensiv. Men der er intet, der har ændret sig i forhold til målmandssituationen, og der er fortsat kamp om alle positioner på holdet, fortalte Rösler efter kampen.

Jesper Hansen takker fansene efter kamp.
Foto: Kronborgfotos

Jesper Hansen glæder sig over at være tilbage på stregen, selvom han samtidig var skuffet over resultatet.

– De har deres mål og et skud på overlæggeren, det er sådan se det. Jeg er lidt skuffet over, vi er lidt for tandløse. Det var en hård fight at kæmpe os tilbage og få det ene point. Vi skabte ikke nok og det snakkede om i pausen, at vi skulle komme ud med mere energi og skabe mere. Så det giver stor moral at komme tilbage og få et point med, sagde Jesper Hansen efterfølgende til AGF.dk.

Duelund ude med fodskade

På midtbanen var der dog lidt mindre kamp om pladserne i går, da Yakob, Madsen og Poulsen alle var fraværende. Kort før kampstart blev Mikkel Duelund også siet fra på grund af en fodskade, forklarer cheftræneren:

– Han er skadet. Han er ramt af en skade i foden. Jeg kan ikke sige så mere end det, fortæller cheftræneren med henvisning til GDPR-lovgivningen, som gør, at fodboldklubber ikke må kommentere på spillernes specifikke skadessituationer.

Mikkel Duelund i aktion for AGF på Ceres Park med en hvid mur af AGF fans i ryggen.
Foto: Matti Kronborg

Det er tidligere meldt ud, at Mads Emil Madsen også døjer med foden på ubestemt tid.

Næste AGF-kamp venter på torsdag klokken 19 i Pokalturneringen, hvor Nykøbing FC er værter.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle