Skip to main content


Foto: Laura Hjørringgaard

Patrick Mortensen om fansene: Vi følte vi var på hjemmebane


| Jonas Roulund |

Efter gårsdagens remis på Cepheus Park har Patrick Mortensen store lovord til overs for de 1700 medrejsende fans på lægterne.

– Det gav os noget ekstra energi til sidst!

Sådan siger Mortensen om den store opbakning i går, hvor et udsolgt, udvidet udebaneafsnit var fyldt med AGF-tilhængere, som dominerede stemningen i Randers kampen igennem.

– Det er helt fantastisk, og noget vi ikke tager for givet, at vi næsten har en hel endevæg af fans. Vi føler næsten, vi spiller på hjemmebane heroppe. Man kunne mærke, at de var med os, og de havde en god effekt på os. Jeg ville ønske, vi kunne have givet dem tre point, siger den 34-årige angriber, som scorede sit mål nummer 74 for AGF i går, da han udlignede til 1-1 på straffespark.

AGF-fans på Cepheus Park i Randers.
Foto: Kronborgfotos

Sultne efter sejre

AGF har blot hentet tre sejre i 13 kampe, mens fire er endt uafgjort og to er tabt. Efter slutfløjt tilkendegav fansene derfor deres holdning til udviklingen med en “Vi vil ha’ sejr i Viborg!”-sang, og anføreren har stor forståelse for ønsket om flere point på kontoen.

– Vi vil alle sammen gerne vinde. Det er fedt, at vores fans har nogle store ambitioner, og vi stræber også efter mere. Men vi har fået nye spillere og solgt nogle vigtige spillere. Ting tager tid, og vi er ved at bygge noget nyt op, siger Mortensen, der også mener, at det generelt ser ganske fint ud for De Hviie.

– Det er fair, at fansene er utilfredse. Det er vi også selv. Men hvis man tager Brøndby-kampen ud af ligningen, så synes jeg egentligt, vi har spillet nogle fine kampe, siger kaptajnen.

På torsdag skal han og resten af holdet i kamp igen – og denne gang er det kun en sejr, der tæller, når Nykøbing FC venter i Pokalturneringen. Den kamp spilles klokken 19 i i Lollands Bank Park.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle