Randers FC – AGF: Spillerkarakterer og MOTM

| Malthe Ryberg Christensen |

Her får du KSDH’s spillerkarakterer og MOTM-kåring efter gårsdagens opgør mod rivalerne fra Randers FC.

Der var ikke meget at juble over for de tilrejsende AGF-fans søndag eftermiddag på Cepheus Park i Randers. Hvor det sidste sæson blev det til to udebanesejre for De Hviie, var der langt til de tre point for byens hold, som dog trak et point med hjem i sidste ende.

Endnu en gang var der fantastisk opbakning til De Hviie, og 12. manden kunne måske gøre sig fortjent til endnu en MOTM-titel, som det skete mod Brøndby.

Dog er afstemningen i facebookgruppen “KSDH – Gruppen for AGF Fans” – faldet ud til Frederik Tingagers fordel (46 %), mens indskiftede Jacob Andersen løber med andenpladsen (35 %). Tredjebedste AGF’er er ifølge fansene Tobias Mølgaard med 5 % af stemmerne.

AGF-spillernes karakterer mod Randers FC

Herunder finder du redaktionens karakterer til AGF-spillerne i opgøret mellem AGF og Randers FC. Vi benytter skalaen 1-5 i vores bedømmelse. Se uddybning af karakterskala nederst.

Jesper Hansen
Karakter: 3

Med Peacock-Farrell ude med karantæne var den erfarne målmand tilbage i buret. Han  kunne desværre ikke gøre noget ved målet og havde generelt ikke meget at lave kampen igennem.

Felix Beijmo
Karakter: 2

Fik aldrig sendt et godt hjørnespark afsted, og indlæggene manglede ligeså kvalitet. Ikke det niveau vi plejer at se fra svenskerens side, og han så træt ud, da han blev udskiftet efter 84 minutters spil.

Tobias Mølgaard:
Karakter: 3

En udmærket indsats fra den altid hårdtarbejdende Mølgaard, der tidligt i kampen måtte hjælpe forsvarskollegaen Knoester fra ikke at blive en uheldig hovedperson. Mølgaard er her der og allevegne, men et godt indlæg fik vi heller aldrig at se fra hans fod, og omgangen med bolden var – ligesom for de fleste andre – for langsom.

Frederik Tingager:
Karakter: 3

Viser fra kampens start godt defensivt arbejde, men man burde kunne holde nullet i en kamp, hvor Randers reelt kun får skabt en enkelt chance. Med lidt held var han blevet kampens helt store helt, da han i kampens døende minutter er tæt på at heade AGF foran 2-1. Generelt endnu en stabil indsats af forsvarsstyrmanden.

Mats Knoester
Karakter: 2

Uheldig indsats fra den nyindkøbte hollænder, der ikke så for godt ud ved 1-0 målet til Randers. Han fik aldrig rigtig styr på modstandernes højre kant og begik flere dumme frispark, der også endte ud i et gult kort og en udskiftning efter en times spil.

Gift Links
Karakter: 2

Flere gode aktioner både offensivt og defensivt, men desværre manglede flere af hans indlæg og dødbolde kvalitet. Som konsekvens blev det både til et dumt gult kort og senere en scoring til Randers.

Frederik Brandhof
Karakter: 2 ↑

Nicolai Poulsen var til søndagens lokalopgør ude med karantæne, og derfor var der plads til Frederik Brandhof. Han havde flere gode løb frem i banen, men fik aldrig bolden. Kæmpede godt inden han til sidst i kampen blev pillet ud.

Magnus Knudsen
Karakter: 2

I første halvleg spillede han ligesom sine holdkammerater uden den store ærgerrighed. AGF-midtbanen havde generelt svært ved at spille sig igennem en solid Randers-defensiv, der i store dele af kampen holdt AGF fra chancer. En svær kamp for den unge nordmand.

Mikael Anderson
Karakter: 3 ↓

Den eneste AGF’er der i første halvleg fik skabt noget. En god afslutning efter små ti minutters spil, der var tæt på at snyde Carlgren i målet. En formstærk Anderson, der får fremtvunget flere dødbolde, som aldrig bliver forløst.

Janni Serra
Karakter: 2

Første gang vi får den lange tysker at se fra start i Superligaen. Desværre ikke en vellykket indsats fra den lange angriber, der lider under, at indlæggene aldrig når den fornødne kvalitet.

Patrick Mortensen
Karakter: 3

For en gangs skyld fik Patrick Mortensen selskab i angrebet, da han søndag eftermiddag blev flankeret af Janni Serra på toppen. Får tilkæmpet sig det kampafgørende straffespark, der sikrer at De Hviie fik hevet et enkelt point med hjem fra Randers. Tæt på at sætte unge Jacob Andersen op til en scoring til 2-1 sent i kampen.

Peter Bjur (Ind: 67.)
Karakter: 2

Ikke meget vi fik at se til Peter Bjur, der kom på banen efter en lille times spil. Han fik dog muligheden for at hive alle tre point med hjem til Aarhus, men sparkede i jorden og fik ikke udnyttet sin chance.

Eric Kahl (Ind: 67.)
Karakter: 2

Den sædvanlige en-til-en indskiftning mellem Links og Kahl, desværre for angrebet formåede Kahl heller ikke at ramme sine ellers høje kollegaer i feltet.

Tobias Bech (Ind: 67.)
Karakter: 2↑

Viste, at han ikke er bange for at udfordre og tage sagen i egen hånd, men det helt store blev det aldrig til for indskiftede Bech. Kom dog med noget nødvendig energi til offensiven mod slutningen.

Mathias Sauer (Ind: 81.)
Karakter: UB

Han var sammen med Jacob Andersen med til at give AGF-holdet ekstra energi i kampens afslutning og fik i glimt vist, hvorfor Rösler tror på ham som fremtidens mand.

Jacob Andersen (Ind: 85.)

Viser fantastisk energi og vilje, har god fart i stængerne og er med til at gøre en forskel i de afgørende minutter. Tæt på at blive den helt store helt i overtiden, men et lidt for langt træk gjorde, at Andersen ikke kunne afslutte ordenligt på Mortensens oplæg. Lovende takter fra Galten-drengen.

Uwe Rösler
Karakter: 2

Efter 0-3 og det røde kort mod Brøndby skulle man tro, at holdet var klar på at tage revanche mod lokalrivalerne fra Randers. Men første halvleg var tæt på noget af det ringeste, vi har set fra AGF-holdet under Uwe Rösler. Energien, passionen og gnisten manglede i en tam indsats. Efter en times spil skiftede cheftræneren til en 4-4-2 opstilling, men det var først i kampens sidste fem minutter, at AGF for alvor blev farlige. Heldigvis for Rösler og resten af AGF-mandskabet fik holdets anfører hevet et enkelt point med hjem fra Kronjylland.