Foto: Matti Kronborg

AGF-dronen: Kampreaktioner og en besked fra kaptajnen


| Jonas Roulund |

En kaotisk afslutning blev afgørende i gårsdagens kamp mod Silkeborg, og så har Patrick Mortensen en vigtig besked til jer fans. Her er ugens første hviie nyhedsoverblik.

Man sad med en spøjs fornemmelse efter slutfløjt i går, og det bærer både spillernes, fansenes og trænernes reaktioner da også præg af.

Det dykker vi ned i her – god fornøjelse!

Rösler, Anderson og Mortensen reagerer efter SIF

Der var sure miner fra de fleste, da AGF smed en 1-0 føring sent i gårsdagens dyst. 2-2 blev resultatet efter en hæsblæsende afslutning, og det var noget, Uwe Rösler ærgrede sig over efter kampen:

– Vi skulle have lukket kampen. Vi red stormen af i midten af anden halvleg, men i slutningen er vi langt bedre med bolden. Vi er dygtige til at styre kampens tempo, siger cheftræneren blandt andet i vores interview her: Uwe: Vi skulle have lukket kampen

Også Mortensen ærgrer sig over, at det ikke lykkedes at lukke kampen, og så har både han og Anderson lidt at sige om straffesparksituationerne. Det kan du blive klogere på her:

Mortensen: Jeg føler, at der var kæmpe straffe

Anderson: Jeg vidste, at jeg ville score

Mikael Anderson forsøger at tage fusen på Silkeborgs keeper og forsvar.
Foto: Matti Kronborg

Netop Mikael Anderson er også i fokus internationalt. Her rygtes han nemlig til Club Brugge, ifølge den islandske journalist Orri Rafn Sigurdarson. Det kan du læse om her: Journalist: Club Brugge vil hente Mikael Anderson

En vigtig besked fra kaptajnen

Da AGF fik tilkendt et straffespark ved stillingen 1-2 i kampens tillægstid i går, skulle Janni Serra tage sig af afviklingen fra 11-meter pletten.

Men det var ikke alle fans, der var tilfredse med dette, og der blev hørt enkelte buh-råb fra tribunerne. Det har i dag fået kaptajn Mortensen til tasterne med denne vigtige besked:

Hvis du har glemt, hvordan det hele gik til, så kan du læse vores nedtakt fra AGF – Silkeborg IF her.

Spillerkarakterer og KSDH’s Man of the Match

Sidst, men bestemt ikke mindst, så er vi klar med spillerkarakterer efter kampen mod SIF. Her får forsvaret hårde ord med på vejen, mens Mikael Anderson stråler.

Se alle spillerkarakterer efter AGF – SIF her.

Og som en sidst opdatering, kan vi nævne, at AGF’s U17-hold indledte sæsonen her i weekenden med et 2-0 nederlag til SIF. Vi har i forbindelse med sæsonstarten lavet et interview på lyd og skrift med cheftræner, Niklas Backman, som du bør tage et kig på her: Niklas Backman om karrierestoppet og optakt til U17-sæsonen

Det var alt for i dag – hav en super duper dejlig mandag!

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.