Skip to main content


Foto: Laura Hjørringgaard

Uwe: Vi skulle have lukket kampenCheftræner Uwe Rösler var, ligesom resten af truppen, frustreret over kampens forløb, men fandt dog også positive ting i den turbulente kamp mod Silkeborg IF.

Det var en skuffet cheftræner, der talte med den fremmødte presse efter den hæsblæsende afslutning på opgøret mod Silkeborg IF.

– Jeg er skuffet over, at vi lukker to mål ind i overtiden. Vi føler, at Duelund skulle have haft straffe, og Busch skulle have været udvist. Så havde kampen været slut. Deres andet mål var dog høj klasse fra dem. Vi skulle dog generelt have gjort det bedre. Men jeg er glad for, at vi i det mindste får et point med, siger Uwe Rösler.

– Havde Duelund fået straffespark, så havde vi haft Paddy på banen. Så var det selvfølgelig stensikkert, hvem der skulle sparke, tilføjer AGF-cheftræneren.

Gameplanen fungerede rigtig godt

På trods af skuffelsen fandt Uwe dog et par positive vinkler på kampen, set med AGF-øjne.

– Vi skulle have lukket kampen. Vi red stormen af i midten af anden halvleg, men i slutningen er vi langt bedre med bolden. Vi er dygtige til at styre kampens tempo.

– Vi skal leve med dette resultat. Selvfølgelig var det muligt for os at få mere end et enkelt point, da vores gameplan fungerede rigtig godt. Især Mikael Anderson spillede rigtig godt, fortæller cheftræneren.

AGF's offensive trio, Tobias Bech, Mikael Anderson og Patrick Mortensen, fejrer en scoring.
Foto: Matti Kronborg

Tæt på kontraktforlængelse med Nicolai Poulsen

Der har været meget snak om Nicolai Poulsen måske skulle videre fra AGF til sommer, når hans kontrakt udløber. Nu ser det dog ud til, at den hårdtarbejdende midtbanespiller fortsætter i AGF.

– Stig Inge og jeg diskuterer selvfølgelig alt omkring disse ting. Vi er meget glade for Nicolai Poulsen, og vi vil meget gerne arbejde videre med ham de næste par år. Han har virkelig udviklet sig som spiller, og han er meget vigtig for os igen i dag. Han vinder bolden, og han bliver bedre og mere modig med bolden på fødderne. Jeg ser en spiller, hvor alderen ikke er vigtig. Han udvikler sig måned for måned, siger Rösler, som nu har stået i spidsen for AGF i 42 kampe med et pointgennemsnit på 1,67.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle