AGF – Silkeborg: Spillerkarakter og MOTM


| Alexander Witved |

Det så i perioder rigtig lovende ud, men AGF var rent faktisk ved at smide det hele til allersidst. 2-2 hjemme mod Silkeborg er ganske enkelt ikke godt nok, når man lukker to så unødvendige mål ind til sidst. Her får i karaktererne fra lokalbraget søndag og MOTM

Puha det holdt hårdt og ovenpå en anden halvleg, der var til glemmebogen, og hvor tændstikkerne i store perioder skulle i brug, får I så karakterbogen fra et opgør der aldrig skulle have været spændende.

I Facebook-gruppen KSDH – Gruppen for AGF Fans, nåede I til enighed om, at mål- og assistmageren Mikael Anderson var kampens spiller med 52 % af stemmerne. Herefter følger de hårdt kæmpende Tobias Mølgaard (25 %) og Nicolai Poulsen (12 %).

AGF’s karakterer mod Silkeborg IF

Herunder ses redaktionens karakterer til AGF-spillerne i opgøret mellem AGF og Silkeborg IF. Vi benytter skalaen 1-5 til vores bedømmelse. Se uddybning af karakterskalaen nederst.

BAILEY PEACOCK-FARRELL

KARAKTER: 3

Den nordirske landsholdskeeper, der som bekendt har vippet Jesper Hansen af indtil videre, stod faktisk en fornuftig kamp. Kan ikke lastes for nogen af målene. Til gengæld besidder han rigtig meget autoritet, ro og er god til at læse situationerne. Ville dog ønske, at han i nogle situationer vælger at spille bolden langs jorden – men alt i alt en fornuftig kamp.

TOBIAS MØLGAARD

KARAKTER: 3

Det er i bund og grund en fornuftig kamp af Møllen. Men der er i første halvleg en unødvendig aflevering ind i feltet, der sætter Silkeborg i en gunstig situation og som kampen skrider frem, var det også meget fornuftigt, hvad der kom fra Møllen. Kan ikke rigtig lastes for målene. Vinder sine nærkampe og forsøger konstant at slippe fornuftigt at med bolden.

FREDERIK TINGAGER

KARAKTER: 2

Puha, forsvarets styrmand så ikke godt ud i situationen omkring 1-2-målet, og det trækker rigtig meget ned. For de havde jo egentlig styr på gæsterne. Tingager vandt sine dueller, var sikker i mand-til-mand-spillet, men slutningen er bare uacceptabel. Så nej, ikke den overordnet bedste dag på kontoret.

THOMAS “TK” KRISTENSEN

KARAKTER: 2

Bliver konstant nævnt som afløseren for Bisseck, men det behøver man altså ikke længere. For han spiller faktisk fornuftigt dernede i forsvaret – undtaget da lokummet brænder, og det hele går galt. Indtil da, sikker på bolden og afklaret med sine handlinger, men så nemt må Silkeborg ikke komme til sine chancer, og det falder også tilbage på TK. Ærgerligt, når han faktisk spiller en fornuftig kamp.

ERIC KAHL

KARAKTER: 1

I optakten bad undertegnede i en analyse om noget mere kvalitet fra svenskeren, og desværre fik man ikke nok af det. Det er ikke ham der for alvor sætter sig igennem. Det er ikke ham, der kommer med de gyldne løb, og i anden halvleg er han jo groft sagt anonym. Gjorde det godt i hjemmekampen mod Brugge, siden er det ikke imponerende, hvad han har præsteret, og man savner en Kahl, der virkelig leverer igennem en hel kamp, og så ser han skidt ud ved udligningen.

MAGNUS KNUDSEN

KARAKTER: 2

Han fik chancen fra start, og man blev absolut ikke klogere af de 90 minutter. Tværtimod. Nej, hvor viste han ikke, hvorfor han næste gang skal være med fra start. Offensivt var det godt nok meget begrænset, hvad man så, defensivt var det måske en smule bedre, men slet ikke godt nok. Skuffende at nordmanden slet ikke griber chancen og viser sin tilstedeværelse – meget skuffende præstation.

NICOLAI POULSEN

KARAKTER: 3

Startede ud som lyn og torden, muligvis også lidt overtændt, men satte sig igennem – selvom det kostede nogle dumme boldtab. Igen, igen og atter igen styrede han den midtbane. Fik naturligvis en advarsel i anden halvleg, og Stig Inge Bjørnebye få nu styr på den kontraktforlængelse. Ved udligningen blev der ikke lukket godt nok af defensivt, men overordnet kan Polle være tilfreds med sin indsats.

FELIX BEIJMO

KARAKTER: 3

Vi skriver det jo hver gang. Beijmo er bare kvalitet på den højre wingback, og igen denne søndag var der ingen undtagelse. Blev erstattet mod slutningen af slutningen af Akoto, men indtil da havde han leveret som han plejer. Arbejder, leverer løbene og er bare en oplevelse. Stærk kamp af duracell-kaninen.

MIKAEL ANDERSON

KARAKTER: 4

Hvordan kan islændingen få så høj en karakter, når AGF bare ikke scorer – men forklaringen er simpel, nøj hvor arbejder han hårdt oppe foran, og hvor kommer groft sagt ALT fra ham. Oplægget til scoringen er klasse, han er tæt på en scoring tidligere, hvor han desværre skyder ved siden af og at score på straffespark under det pres, det er meget høj klasse. En stærk kamp fra en spiller, der mere og mere udvikler sig til holdets måske største offensive profil.

TOBIAS BECH

KARAKTER: 1

Hvor savner man godt nok snart, at Tobias Bech viser, at det ikke kun er ved en indskiftning, at han faktisk kan leverer. Det var jo jammerligt, det han viste mod Silkeborg. Tydelig var han ikke. Havde en chance i starten af anden halvleg på forarbejde af Beijmo han absolut intet fik ud af, og resten af kampen er ganske enkelt til glemmebogen. Bech er hurtig, men får absolut intet ud af det. Meget skuffende indsats.

PATRICK MORTENSEN

KARAKTER: 4

Nu har undertegnede i lang tid kritiseret Paddy, men efter kampen mod Silkeborg må kritikken forstumme. For anden kamp i træk scoring på fremragende oplæg fra Anderson, og ellers så begynder han at levere arbejdsraseri og træder i karakter. Tydeligt, at der manglede meget i front, da han gik ud. En stærk kamp af anføreren, og målet trækker naturligvis op.

JANNI SERRA (IND: 70. MINUT)

KARAKTER: 1

At brænde det straffespark på så afgørende et tidspunkt er ikke godt nok, og indtil da har han ganske enkelt ikke leveret. Serra virkede alt for langsom, usynlig og havde svært ved at vise, hvad han skulle ind og bringe ind i offensiven, der med hans tilstedeværelse ganske enkelt var usynlig og langsom. Serra må acceptere at være back-up, og medmindre han begynder at steppe op, kunne Daghim komme foran i køen.

MIKKEL DUELUND (IND: 63. MINUT)

KARAKTER: 3

Erstattede en totalt usynlig Tobias Bech og med indvirkning på to kampafgørende situationer, kan man kun rose Duelund. Er ikke hurtig, men viste synlighed – fornuftig indskiftning.

MICHAEL AKOTO (IND: 89. MINUT)

KARAKTER: UB

Kan åbenbart ikke fortrænge de tre i forsvaret, og mod Silkeborg var det også tydeligt, at Akoto ikke er en offensiv spiller. Der kom intet i denne retning fra tysk-ghaneseren. Igen er han stabil i det defensive.

UWE RÖSLER:

KARAKTER: 2

Hans hold kan ikke score mål, det kan nogle gange være en fordel i fodbold, og mod Silkeborg var det åbenlyst en mangelvare. AGF sidder egentlig på kampen og skaber de chancer der skal til, men når man til sidst er ved at smide det hele, er der noget der ikke fungerer – VAR eller ej. Gav Knudsen chancen fra start, og han floppede og heller ikke indskiftningen af Serra bød noget særligt med sig.

Karakterskala

1. Den elendige præstation – Uacceptabelt, sløjt niveau, hvor intet fungerede.

2. Den utilstrækkelige præstation – Fik sat enkelte gode ting sammen, men spillede generelt en dårlig kamp. Ikke godkendt.

3. Godkendt uden at imponere – En kamp på det jævne, med både positive og negative ting at sige om præstationen.

4. Den gode præstation – En flot kamp, hvor spillerens kerneopgaver blev løst med få fejl og mangler.

5. Den fremragende præstation – Sublim kamp, hvor spilleren stort set ikke satte en fod forkert.

 

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.