Skip to main content


Foto: Kronborgfotos

Mortensen: Jeg føler, at der var kæmpe straffeTemperamenterne var i kog, da AGF og Silkeborg søndag aften måtte forlade Ceres Park med et point hver. Begge hold var voldsomt utilfredse med dommerpræstationen.

Patrick Mortensen havde bragt AGF på 1-0, men dette blev ikke nævnt med ét ord efter kampen, da der var andre ting der fyldte mere for anføreren.

Det var en vild afslutning. Jeg føler, at der var kæmpe straffe i den situation, hvor Duelund blev ramt. Det føles som om at vi har tabt kampen. Vi skal gøre det meget bedre, når vi er i den position. Det er langt fra godt nok, at vi lukker dem ind i kampen. Det skal vi selvfølgelig gøre bedre. Hvis vi har en ambition om at være et tophold, så er det her en kamp vi skal vinde. Langt hen ad vejen fortjente vi sejren, sagde Patrick Mortensen til den fremmødte presse.

Skal blive bedre til at lukke kampene

Kritikken gik dog ikke kun til dommerne, da Paddy også mente at AGF selv skulle have afgjort kampen.

– Vi skal blive meget bedre til at afgøre kampene. Mod Vejle blev det også stresset til sidst, hvor vi med nød og næppe kører den hjem, selv om vi er i overtal. Vi skal have mere fokus på at være klogere i disse situationer.

– Der er enorme muligheder i omstillingerne. Der er flere situationer hvor vi spiller os fint ud af det på midtbanen. Magnus og Polle gør det godt. Det er som om at det ofte blev lidt uafstemt. Én ville gerne gå på mål og andre ville gerne hvile lidt på bolden. Langt hen ad vejen spiller vi klogt i anden halvleg, og får spillet os ud af deres pres. Så ender vi med at forsøge at køre den hjem, i stedet for at for at gå efter et mål til 2-0.

Patrick Mortensen pander svævende til bolden, mens alle øjne hviler på ham.
Foto: Matti Kronborg

Mange gode ting at tage med

Patrick Mortensen er dog sikker på at når de får analyseret kampen, så er der masser af positive ting at tage med.

– Lige nu fylder de sidste ti minutter meget. Vi står med en kæmpe ærgrelse over ikke at få tre point. Men det er lang tid siden, at vi har spillet en kamp mod Silkeborg og haft bolden så meget, som vi har i dag. Vi dominerer mange aspekter. Vi plejer at skulle løbe meget mere efter bolden, men det undgår vi i dag. Så når vi lige kommer hjem og får sovet på den, så tror jeg at der er mange gode ting at tage med fra denne kamp.

AGF’s næste udfordring er i Odense, hvor AGF søndag d. 20. august skal forsøge at besejre OB.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle