Foto: Matti Kronborg

Anderson: Jeg vidste, at jeg ville score


| Jonas Roulund |

Mikael Anderson leverede en flot indsats i gårsdagens dyst mod SIF og mener, at holdet burde have fået mere med fra Ceres Park søndag aften.

Anderson var på pletten i flere situationer i går.

Først med en assists til Mortensen. Så med et indlæg, der endte med et hovedstød på overliggeren og til sidst med en vigtig straffesparksscoring dybt inde i overtiden.

AGF’s 25-årige midtbanespiller mente efterfølgende da også, at AGF burde have fået mere med fra kampen, og så forklarede han straffesparkssituationen til TV 3 Sport:

– Jeg får at vide udefra, at det er Janni, der skal sparke. Så lytter jeg selvfølgelig. Så er vi heldige med, at vi får et andet, og der tog jeg bolden. Jeg vidste, at jeg ville score, og det gjorde jeg, siger Anderson.

Ikke i tvivl

Det var islændingens 11 mål i den hvide trøje, og han var ikke i tvivl om, at der var straffespark, selvom forseelsen skulle gennemses af VAR:

– Selvfølgelig gør jeg det. Det er ikke for sjov, at jeg løber hen til fjerdedommeren og råber, at der er straffe. Jeg får så et gult kort, men jeg synes klart, at der var straffe, understreger han.

Med slutresultatet 2-2 ligger AGF nu nummer fire i Superligaen efter samme antal kampe.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.