Skip to main content


Foto: Kronborgfotos

Tobias Bech: – Vi manglede bare lige kirsebærret på toppen


| Jonas Roulund |

Tobias Bech spillede en flot kamp mod FC Midtjylland, og kronede præstationen med en scoring til 1-0. Det var dog ikke nok til at sikre sejren, hvilket ærgrede AGF-angriberen efter opgøret.

Bech kan det der med at score i sæsonåbnere.

Sidste sæson indledte angriberen sæsonen med en scoring mod Vejle, og i dag blev det så til et mål mod FC Midtjylland i sæsonpremieren.

Det var dog ikke nok til tre point, da de forsvarende mestre hurtigt udlignede efter pausen, hvilket ærgrer den 22-årige målscorer.

– Vi skulle have vundet og ført med to-tre stykker ved pausen, så det er det, der fylder lige nu. De får målet lige efter pausen, som dræber vores momentum fuldstændig. Vi kommer fint tilbage, men det ender lidt ud i ingenting, og så får vi en deler, hvilket trods alt er fint, forklarer Bech, der sendte sin niende AGF-scoring i nettet i dag.

Tobias Bech driver bolden frem mod FC Midtjylland.
Foto: Kronborgfotos

Dejligt gensyn med Ceres Park

Med knap 12.500 tilskuere på lægterne var der særligt i 1. halvleg stor stemning på Ceres Park i dag, og det kunne mærkes, fortæller Tobias Bech.

– Det var fedt at være tilbage! Det var et stadion, der gyngede, specielt i første halvleg, hvor vi bare buldrede afsted. Vi manglede bare lige kirsebærret på toppen. At have ført to-tre nul ved pausen og have kørt den sikkert i hus, det er det vi skal gøre, hvis vi vil være med helt oppe i toppen, så det skal vi lære af, fortæller Bech, der nyder det nye spilsystem, hvor De Hviie stiller op med to angribere.

– Vi har fundet en god måde at spille på, hvor vi skaber mange chancer og får fanget Midtjylland på hælene. Desværre kan vi kun takke os selv for, at vi ikke fører med mere ved pausen, siger målskytten.

Et point i sæsonens første opgør blev altså resultatet af dagens anstrengelser. Næste opgør venter den 28. juli klokken 18 mod FCK i Parken.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle