• Forside
  • AGF Nyheder
  • Dagens hviie nyhedsdrone: Rekordinterviews, talentkontrakt og en glad cheftræner

(Foto: Jonas Roulund/KSDH.dk)

Dagens hviie nyhedsdrone: Rekordinterviews, talentkontrakt og en glad cheftræner


| Jonas Roulund |

KSDH.dk udkommer hver eneste hverdag med et overblik over dagens vigtigste AGF-nyheder. Så du ikke behøver at trawle nettet igennem, når du har fri – men i stedet kan læne dig tilbage med denne samling af hviie nyheder. I dag med fokus på rekorder, slutspil og en ny kontrakt.

Jonathan Hutters, Patrick Mortensen og Jesper Hansen er i fokus i dagens nyhedsoverblik, hvor Uwe Rösler også er ude med roser til hele holdet.

God fornøjelse!

Rekorddrengene ser fremad

Patrick ‘Rekordensen’ og Jesper ‘Handsken’ har begge talt med ksdh.dk efter gårsdagens hjemmekamp. De to erfarne herrer satte begge Superligarekorder i hver sin ende i banen, og Mortensen glæder sig over at have taget eneret på titlen som den mest scorende AGF’er i Superligaens historie med 59 mål.

Samtidig er Jesper Hansen klar til et Mesterskabsslutspil, som gerne skal vippe Mogens Krogh helt af pinden, som den målmand med flest clean sheets i ligaens historie.

– Det er altid en mega fed følelse, når man klarer de ting, man sætter sig for. Det gælder sådan set i alle livets facetter. Så nu skal jeg jo også til at tænke på andre personlige målsætninger, men i første omgang, skal jeg selvfølgelig have rekorden selv, forklarer Hansen, som har kontraktudløb med AGF til sommer. Mon ikke Bjørnebye arbejder på en ny aftale i kulissen? Hansen er i hvert fald klar til mere.

Målmandstalent får SL-kontrakt

Der er godt nyt fra talentafdelingen, der i dag kunne offentliggøre, at 19-årige Jonathan Hutters bliver en fast del af Superligatruppen fra sommeren 2023.

Han gør dermed Mathias Sauer, Mikkel Kristensen og Jacob Andersen selskab i det fornemme unge SL-selskab med nye kontrakter.

– Hutters er en af vor egne drenge, og det har været en stor fornøjelse at følge hans udvikling, hvor han virkelig er vokset som målmand i de senere år, fortæller sportschef, Stig Inge Bjørnebye til agf.dk.

I den modsatte ende af aldersskalaen er Rösler ude med store roser til sine erfarne spillere efter gårsdagens sejr, mens Felix Beijmo glæder sig over holdets udtryk og den gode begyndelse:

– Inden kampen talte vi om, at det var vigtigt, at få en god start på kampen. Vi ville gerne vise alle de mennesker, der var her i dag og som gav god støtte, at vi var med fra første sekund, fortæller Beijmo.

Øvrige medieomtaler

Og det er ikke kun her hos ksdh.dk, at skribenterne har været aktive i dag. Også hos Tipsbladet bliver der lagt mærke til AGF, og her er både Frederik Tingager og Patrick Mortensen på Rundens Hold, mens 3F Superligaen har Mortensen og Bisseck på deres udvalgte mandskab for 22. spillerunde. Aarhus Stiftstidende kan endvidere berette, at Kevin Yakob ikke følte sig på 100 procent i pausen mod OB, og derfor blev udskiftet:

– Jeg sagde til Kevin, at han spillede godt, og at jeg ikke havde lyst til at skifte ham ud. Men jeg har gode spillere på bænken, så jeg spurgte Kevin, om han var klar. Og hans beslutning var meget uselvisk, siger Rösler således.

Dermed skulle du være godt klædt på til at begive dig videre ud i mandags-livet.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.