• Forside
  • AGF Nyheder
  • En tilfreds Felix Beijmo efter søndagens kamp: Vi lykkedes godt med at presse OB

Felix Beijmo (Foto: Matti Kronborg)

En tilfreds Felix Beijmo efter søndagens kamp: Vi lykkedes godt med at presse OB


| Liv Cramer Agerslet |

AGF’s svenske lejesvend gjorde en god figur i gårsdagens kamp mod fynboerne. Hans femte optræden i den hvide trøje sikrede samtidig et godt udgangspunkt for det kommende Mesterskabsslutspil.

AGF sluttede sidste kamp i grundspillet med tredje sejr i streg, da de slog OB 1-0 foran et godt fyldt Ceres Park. Det var en kamp, hvor AGF kom godt fra start med et højt, energisk presspil, og forsvarsspiller Felix Beijmo fortæller, at fokus netop havde været at levere en stærk start.

– Inden kampen talte vi om, at det var vigtigt, at få en god start på kampen. Vi ville gerne vise alle de mennesker, der var her i dag og som gav god støtte, at vi var med fra første sekund, fortæller Beijmo til agf.dk.

Beijmo spillede endnu en gang fuld tid på wingback-positionen og var generelt med i meget, når han kom susende over højreflanken.

– Vi skulle presse OB og være skarpe, og det synes jeg, vi lykkes rigtig godt med – selv om vi ikke var dominerende i alle 90 minutter. Vi gav nogle dumme chancer væk, og OB kæmpede også for deres top seks-chance. Men vi har heldigvis en fantastisk god keeper i Jesper Hansen, som har nogle rigtigt vigtige redninger i dag – han er virkelig en vigtig del af holdet, lød rosen bagefter fra Beijmo til holdkammeraten som tangerede Mogens Kroghs Superliga-rekord for clean sheets.

Første landskampspause i Aarhus

Beijmo kom til klubben i vinterens transfervindue, og er allerede faldet godt til i 8000. Nu venter den første landskampspause i Aarhus, og den skal bruges på at fastlægge nye mål for ham og resten af holdet.

– Vi håber på et godt mesterskabsspil, hvor vi får nogle fantastiske kampe mod nogle gode hold. Det kan blive nogle interessante kampe, og jeg håber, at vi kommer ud som i dag, hvor jeg synes, at vi viser meget energi. Så jeg tror, at det kan blive en god sæson, og vi satser stærkt på at komme så højt op i tabellen som muligt, lød det fra den svenske back, som desværre ikke selv skal i landsholdsaktion i denne omgang.

Han har ellers tidligere stiftet bekendtskab med de blå-gule farver, da han har spillet 13 kampe for det svenske U21-mandskab. De kampe ligger dog nogle år tilbage for den nu 25-årige back.

Beijmo og co. er nu placeret bare to point efter Viborg FF på tredjepladsen, så der bliver masser at spille for, når Mesterskabsslutspillets program bliver offentliggjort i morgen af Divisionsforeningen.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.