Peter Bjur (Foto: Matti Kronborg)

Dagens hviie nyhedsdrone: Randers-reaktioner og Bjur i fokus


| Jonas Roulund |

Randers stjal et point i gårsdagens kamp, og dagen i dag har budt på reaktioner fra spillerne og cheftræner Uwe Rösler.

1-1 og seks ubesejrede kampe i streg var facit efter 90 minutters mandagsbold i går aftes. En flot første halvleg blev ikke fulgt op, og i dag ser Bjur, Rösler og Madsen tilbage på opgøret, som efterlader os fire point efter Viborg på tredjepladsen.

Mads Emil manglede kynisme

Mads Emil Madsen indtog en lidt anden rolle, end han plejer, i gårsdagens kamp, da Nicolai Poulsen havde karantæne, og det gik jo egentligt meget godt. I 45 minutter. i 2. halvleg sank tempoet, og man savnede Polles vanlige lederegenskaber og energi. Madsen selv er godt tilfreds med sin indsats, men savnede generelt kynisme foran kassen:

– Overvejende synes jeg, vi spiller en god kamp, men vi mangler den sidste kvalitet på den sidste halvdel. Vi mangler de afgørende afleveringer og afgørende afslutninger. Vi bliver ikke helt gode nok, og så er vi lidt dumme i slutningen af 1. halvleg, hvor vi ikke sørger for at komme til pausen med en føring. Vi spiller lidt for risikabelt, og så kommer det til at koste. Men jeg synes egentlig, vi det bedste hold, så der er ærgerligt, at vi ikke får de tre point, fortæller Madsen således.

Rösler: Det er ikke breaking news

Endnu en dødboldsscoring skulle der til i gårsdagens kamp for at sikre AGF point, og det er generelt meget sjældent at målene falder i åbent spil, når Röslers mandskab indtager græstæppet. Det forholder han sig til i dagens interview med ksdh.dk:

– Jeg synes ikke, der er noget nyt i, at vi har svært ved at score. Det er noget, hele holdet skal forbedre, men jeg synes faktisk, at vi var gode til at skabe chancer i dag. Vi har 17 skud, og Randers har tre. Men den svære del er at bruge det momentum, man har ved at skabe chancer, til også at putte dem i kassen. At score mål i fodboldkampe er den vigtigste ting; det er derfor, målscorere er dem, der tjener flest penge, siger Rösler blandt andet. Her kommer han også ind på Mortensens betydning, Duelunds skadessituation og valget af Bjur til startelleveren.

Bjur i fokus

Peter Bjur fik sin første startplads i gårsdagens kamp, og det tog vi selvfølgelig en snak med ham om efter kampen:

– Det var mega fedt. En stor oplevelse, som jeg har glædet mig til og set frem til, siden jeg kom, og det er dejligt at se, at det hårde arbejde på træningsbanen gør, at træneren nu ser min vej, fortæller Bjur, der fik 67 minutter på den offensive midtbane i Duelunds fravær.

Dagens primære fokus har været på gårsdagens kamp, og Mølgaard har snakket med bold.dk om sin flotte præstation, mens både AGF TV og Tipsbladet også fik en snak med Peter Bjur. Han mener, at Mortensen er Superligaens bedste angriber – og det kan man jo bare se på topscorerlisten for at få bekræftet.

I morgen venter en lækker reportage, spillerkarakterer, og så kan du stadig nå at få dit besyv med i KSDH’s afstemning om Man of the Match. Den foregår i Facebook gruppen “KSDH – Gruppen For AGF Fans”.

God hvii tirsdag!

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.