Skip to main content


(Foto: Matti Kronborg)

Dagens hviie nyhedsdrone: Nielsens nye strategi, fanscenen vokser, og Randers venter


| Jonas Roulund |

Om lidt træder De Hviie igen ind på Ceres Park, men inden da får du lige dagens vigtigste nyheder fra det hviie perspektiv.

Dagens fokus er selvfølgelig på Randers FC-kampen, hvor Poulsen har karantæne, mens Duelund er tvivlsom. Yakob, Rösler og Mølgaard glæder sig, og så har direktøren været med i en podcast, hvor han deler ud af sine mange spændende tanker om klubbens fremtid.

God læselyst!

Randers kommer på besøg

Klokken 19 går det løs mod Randers FC, og AGF har udtaget en trup uden Nicolai Poulsen, der er karantæneramt. En ny midtbanekonstellation skal dermed vise sit værd, og Kevin Yakob ser frem til at gribe den opgave.

Både Mølgaard og Rösler er også klar til kampen, der kan skabe god afstand til femte- og sjettepladsen, mens vi kan holde snor i Viborg med en sejr.

Positive tendenser – både på fanscenen og på ledelsesgangene

Den ene tilskuerrekord bliver slået efter den anden for tiden, og Clovis Lukunku har derfor begået en blog om den gode udvikling på tribunerne. Fanfesten fortsætter nemlig i foråret, og det er der mange gode grunde til.

Det er også noget, de er glade for på ledelsesgangene, og Jacob Nielsen har netop deltaget i en podcast, hvor han fortæller om en ny økonomisk strategi, som skal sikre, at den positive udvikling på- og udenfor banen fortsætter:

– Den 20-årige periode fra 1998 til 2018 var overordnet set en resultatmæssig ørkenvandring for AGF. Et hav af 8. og 10.pladser samt tre nedrykninger taler sit tydelige sprog. Perioden var også præget af mange negative regnskaber. Som oftest var vi af økonomiske årsager nødsaget til at sælge spillere, lige så snart andre klubber havde interesse for dem. Ikke at have råd til at sige nej er sjældent et godt udgangspunkt for en forhandling. Nu er skuden vendt, og Nielsen er klar til at udfolde sine købmandsprincipper, skriver vores skribent, Simon Fenger blandt andet.

Ellers er det vist bare at ønske alle god kamp i aften – du kan som altid blive klædt på til opgøret med vores AGF vs Randers FC optakt – og så kan du følge med på Facebook og Instagram, hvor KSDH.dk-redaktionen bringer alt det vigtigste fra dagens kamp.

God kampdag!

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle