• Forside
  • AGF Nyheder
  • Dagens hviie nyhedsdrone: Hansen forlænger, Mads Emil er modig, og eksperterne elsker AGF

Foto: Matti Kronborg

Dagens hviie nyhedsdrone: Hansen forlænger, Mads Emil er modig, og eksperterne elsker AGF


| Jonas Roulund |

Her i ugens første nyhedsoverblik evaluerer vi gårsdagens sejr med diverse reaktioner, stemningsreportage og en vigtig kontraktforlængelse.

AGF skamroses af diverse eksperter efter de seneste spillerunders fine præstationer, og det er jo noget, vi kan lide at læse om. Så det, og meget mere, er hvad du får i dagens GF-overblik.

God fornøjelse!

Jesper Hansen forlænger

Vi starter dog ikke ved gårsdagens kamp, men i stedet ved skrivebordet, hvor 38-årige Jesper Hansen har sat sin signatur på en forlængelse frem til sommeren 2024. Dermed er der en anelse mere ro på målmandssituationen, omend vi fortsat mangler en målmand eller to, såfremt Bråtveit ikke forlænges.

Sportschefen er da også godt tilfreds med, at det lykkedes at forlænge med Jesper Hansen til sommeren 2024:

– Jesper har været en god sidste skanse for os i sin tid i AGF, og han har haft en rigtig flot sæson, hvor han også har skrevet sig ind i historiebøgerne. Selv om han har lang erfaring og mange kampe bag sig, er han stadig en meget ærgerrig spiller, der fortsat er i en flot fysisk form og som passer godt på sig selv. Så vi er meget glade for, at Jesper kan se sig selv i AGF i yderligere en sæson, fortæller sportschefen til klubbens hjemmeside.

Mads Emil: Det handler om at turde

Mads Emil Madsen leverede en sublim indsats mod FC Nordsjælland, og hvis du spørger 6’erens ekspert, Mikkel Bischoff var han Man of the Match i 1-0 sejren i Farum:

– Du var klart den bedste på banen i første halvleg, hvor du også får taget godt fra i duellerne, sagde den tidligere Premier League-spiller blandt andet til vores midtbanemand efter kampen.

Det handler om at turde spille frit, fortalte Madsen i gårsdagens TV-studie.

Er AGF en del af mesterskabskampen?

Nordsjællands træner, Johannes Thorup, mener, at både Viborg FF og AGF er en del af mesterskabskampen efter den seneste spillerunde, men det er nu ikke noget, Patrick Mortensen bruger den store energi på, fortæller han:

– Vi tager en kamp ad gangen, og så må vi se, hvor det bærer os hen. Jeg nyder bare hver enkelt kamp, for det er fedt at være en del af det her mesterskabsspil, siger kaptajnen.

Uwe Rösler er til gengæld stolt af sine spillere og glæder sig over holdets udvikling. Han mener blandt andet, at det er holdets største sejr i sæsonen.

Reportage fra Farum og boblende analyse fra Bruun

Der var omkring 1000 medrejsende AGF’ere på tribunen i går, og det var dem, man kunne høre gennem hele kampen. Det beskriver vores skribent, Steen Erhard blandt andet i sin fine reportage fra Right to Dream Park:

– Vi holdt stand i den anden ende, og i slutfasen kunne ingen på stadion høre hjemmeholdets fans. Vores brølede til gengæld af begejstring, og både hunden og dens ejer indrømmede, at deres skepsis overfor, om vi ville vove noget for at udbygge føringen, var uberettiget, skriver Steen blandt andet.

Og hvis du ikke kan få armene ned efter gårsdagens sejr, så vil jeg anbefale dig at læse Morten Bruuns blog hos TV 2, hvor AGF skamroses af fodboldkommentatoren:

– Den tyske træner Uwe Rösler har med sin no nonsense fodbold genrejst AGF. Lige nu er De Hvide fra Fredensvang det bedste fodboldhold i Danmark, skriver Bruun blandt andet.

Og således kom vi godt fra land i uge 18. Hav en dejlig hvii mandag!

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.