Uwe Rösler modtager fansenes hyldest (Foto: Matti Kronborg)

Uwe: Jeg er utrolig stolt af mine spillereEt AGF-hold, der bliver beskrevet som de bedst spillende i ligaen lige nu, satte en stopper for et ellers stærkt FC Nordsjælland-mandskab, der ikke havde tabt en hjemmekamp siden august sidste år. Det glæder selvsagt cheftræner, Uwe Rösler.

Stemningen i Aarhus er højere, end den længe har været. AGF-mandskabet er godt tilfredse efter sejren over de unge drenge fra Farum i weekenden. FCN har ellers lignet nogen, der var uovervindelige på hjemmebane, men det var indtil Aarhus kom på besøg.

Duelund til Anderson. Tre point, og så åbnede ligaens topkamp sig ellers op. Der er dermed masser at smile over som AGF-fan her til foråret med 24 point i 10 kampe, og et forsvar der er beskrevet som det bedste i Superligaen.

Stolthed og smil i Aarhus

Så glæden er stor i Aarhus, hvor hjemmeholdet for alvor har meldt sig ind i mesterskabskampen. I et interview til bold.dk er der også stor glæde hos cheftræner Uwe Rösler:

– Det var den største sejr, siden jeg kom til i AGF. Det her (Right to Dream Park, red.) er det sværeste sted at spille i Danmark. FCN har ikke tabt en kamp på hjemmebane siden august, så det er altså ni måneder siden, siger AGF-træneren.

Siden Uwe Rösler blev cheftræner i starten af sæsonen, har holdet vist gode takter. Et stærkt forsvar har også resulteret i, at AGF er det hold i Superligaen, der har lukket færrest mål ind, og derfor forstår man godt stoltheden. Denne er også til at spore hos Uwe Rösler i interviewet:

– Jeg er utroligt stolt af mine spillere og den modige måde, de spillede kampen på. Vi lavede nogle fejl i anden halvleg, men vi blev stadig ved med at spille, fortæller han videre til bold.dk.

Én kamp ad gangen

Spændingen i mesterskabsspillet fortsætter, hvor der kun er seks point mellem førstepladsen og fjerdepladsen, hvor AGF fortsat befinder sig. Men selvom fansene næsten allerede kan se metallet for sig, så tager anfører Patrick Mortensen det lidt mere roligt. I et interview med bold.dk fortæller han om, hvor mentaliteten ligger henne lige nu:

– Vi tager en kamp ad gangen, og så må vi se, hvor det bærer os hen. Jeg nyder bare hver enkelt kamp, for det er fedt at være en del af det her mesterskabsspil, siger Patrick Mortensen.

Der skal også være stort fokus på næste kamp, som er en kamp mod Viborg IF hjemme på Ceres Park kl. 18. Det bliver en direkte kamp om tredjepladsen, som Viborg lige nu har med 46 point, hvor AGF ligger lige bagved med 43 point.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.