Skip to main content


Foto: Matti Kronborg

Thorup: AGF er med i mesterskabskampen


| Jonas Roulund |

FC Nordsjællands træner mener, at AGF og Viborg efter den seneste rundes resultater er kandidater til mesterskabstitlen.

Det har ikke været et særlig fedt forår for FC Nordsjælland, der blot har skrabet 12 point sammen i de seneste 10 kampe. Og i går gav AGF endnu et knæk til titeldrømmene i Farum, da Anderson blev matchvinder med GF’ernes første scoring i modstandernes felt i åbent spil i 2023.

Det ærgrede da også FCN’s træner, Johannes Thorup, som i TV-studiet efterfølgende erklærede, at Viborg og AGF nu er en del af titelkampen.

– De to andre hold er kommet tættere på. Som jeg og flere andre har sagt i noget tid, så er der flere hold med i mesterskabskampen, og vi kan ikke sætte to streger under noget som helst, før vi har spillet de sidste kampe i sæsonen, sagde han således til Discovery+ og uddybede:

– Så længe det er matematisk muligt, så er alle holdene med i mesterskabskampen. Der er ikke så meget at tabe, men alt at vinde, så derfor spiller holdene fuldt ud, og sådan skal det være, sagde Thorup.

AGF’s sejr øger tætheden i toppen, hvor FCK ligger med 49 point, FCN med 47, Viborg med 46 og AGF med 43. Der resterer fem kampe i slutspillet.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle