Foto: Laura Hjørringgaard

AGF-dronen: U19 til tops og Duelund skal opereres


| Jonas Roulund |

God eftermiddag. Her har du dagens hviieste nyheder.

Der er reportage fra Cepheus Park, blog om spillets udvikling, ny podcast med Ihler-interview, en ambivalent nyhed om Duelunds skade og en glædelig U19-opdatering i dagens AGF-overblik.

God læselyst!

U19 spiller med i toppen

AGF’s U19-mandskab har gang i en stor sæson, hvor Niki Zimlings tropper indtager 2. pladsen i U19 Ligaen efter seks spillerunder.

AGF's u/19 slog Lørdag den 2/9 hjemme på Fredensvangs bane 1 AaB 2-1. Der var gode aktioner af bl.a. Martin Mai og Stefen Erwan Tchamche.
Foto: Rasmus Fisker

Vi har fulgt op på weekendens opgør mod Lyngby, og cheftræneren er ganske tilfreds efter at have hentet to(!) point på Lyngby Stadion.

Det kan du læse mere om her: U19-drengene fik to point mod de kongeblå fra Lyngby

Reportage og blog efter oplevelsen i Randers

Et point i Randers er ikke en katastrofe, men det er heller ikke optimalt.

Det har Mikkel Gyngstrup skrevet en blog om, hvor han analyserer, hvad der gik galt, og hvad der gik godt på Cepheus Park: Blog: Bekymrende spil efter pointdeler i Randers

Foto: Laura Hjørringgaard

Hvis du har glemt, hvordan det hele udspillede sig, så kan du komme med tilbage til søndagens opgør i vores stemningsmættede reportage her: Reportage: Den hvide endevæg blev vidne til rod i Randers

– Aarhusianerne strømmede til Cepheus Park søndag eftermiddag, og der var lagt op til fest på banen og på tribunen. Desværre måtte vi kører slukørede hjemad efter en forkølet indsats mod hestene, skriver Clovis Lukunku blandt andet.

Lyden AGF med nyt afsnit

Der er nyt afsnit af KSDH’s podcast, Lyden AGF, og denne gang medvirker Frederik Ihler.

Han glæder sig over sit skifte til Landskrona, hvor han har stor succes, men udelukker samtidig ikke, at han en dag vil vende retur til AGF. Det kan du læse her: Frederik Ihler om AGF-retur: Det ville da være fedt!

Du kan også bare høre hele podcasten, hvor Randers-kampen analyseres, mens der lades op til ugens kampe mod NFC og VFF.

Mikkel Duelund ude resten af 2023

Mikkel Duelund har tidligere overfor KSDH.dk fortalt, at der skulle gøres noget ved de fodproblemer, som har holdt ham ude at startopstillingen i tide og utide siden ankomsten til AGF.

I dag bekræfter han så overfor B.T., at han skal opereres og ikke kommer til at spille mere i år. Det kan du læse mere om her: Duelund færdig for i år: Jeg skal opereres

Mikkel Duelund i AGF-trøje med sorte handsker.
Mikkel Duelund (Foto: Matti Kronborg)

Vi ville gerne have sluttet dagens AGF-overblik med en positiv nyhed om, at der var en masse AGF’ere med på Superligaens Rundens Hold, men der er desværre ikke blevet plads til en eneste. Til gengæld har Randers’ Daniel Høegh sneget sig med.

Således er du opdateret på dagens hviieste nyheder. Hav en dejlig tirsdag.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.