Foto: Matti Kronborg

Duelund om ankelproblemer: Vi skal revurdere situationen


| Jonas Roulund |

Mikkel Duelund har deltaget i seks kampe i den nystartede sæson, men han døjer fortsat med sine ankelproblemer, og der skal snart ske noget for at løse det, fortæller midtbanespilleren til os her på KSDH.dk.

Duelund har siden ankomsten til Fredensvang i seneste sæson døjet med en drilsk akillessene og ankel, og efter søndagens opgør mod OB stod han der endnu en gang – med is på foden – klar til interview.

– Det går lidt op og ned med anklen. Vi skal snart revurdere situation, og jeg skal også snakke med nogle forskellige folk i forhold til at lægge en plan. Det er ikke væk, og det skal det på et tidspunkt, fortæller han.

Mikkel Duelund i duel med Silkeborgs Anders Klynge.
Foto: Matti Kronborg

Smerterne i foden gør hverdagen udfordrende, forklarer han endvidere:

– Lige nu er det lidt tungt at komme igennem både træning og kamp, så det er ikke holdbart i længden, siger Duelund, som fik en halv time på banen mod OB.

Ser frem til tre point

Den 26-årige aarhusianer deltager dog fortsat i det hele på Fredensvang, og nu glæder han sig til en god træningsuge frem mod søndagens opgør mod Lyngby BK på Ceres Park.

– Det er en kamp, vi skal vinde på alle parametre. Både fordi vi er et bedre hold, og fordi vi savner tre point. Så den skal vi ud at vinde, og det skal gøres på en god måde, udtaler Duelund, der ærgrede sig over, at det ikke blev til tre point i Odense. Det gør også søndagens kamp endnu vigtigere, forklarer han.

Mikkel Duelund i AGF-trøje med sorte handsker.
Mikkel Duelund (Foto: Matti Kronborg)

– Vi skal have en god kamp på hjemmebane med tre point, det er det eneste, der er acceptabelt, forklarer han.

Opgøret mod Lyngby BK spilles på Ceres Park klokken 14 den 27. august.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.