Skip to main content


Foto: Kronborgfotos

AGF-dronen: Transfernyt og Brügge-optakt


| Jonas Roulund |

Vi lader op til aftenens kamp mod Brügge, og så er der lidt nyheder på transferfronten i dagens hviie nyhedsoverblik.

Klokken 20 går det løs på Ceres Park. Et 3-0-nederlag skal revancheres mod Brügge, som kom skidt fra start i den hjemlige liga i weekenden.

Vi har selvfølgelig optakt, trupnyt og analyse klar til jer, mens der også er blevet plads til lidt transfernyt i dagens AGF-overblik.

God fornøjelse!

Posen skal rystes mod Brügge

Uwe Rösler har varslet ændringer i dagens opstilling mod Club Brügge, der kommer til Aarhus med et 1-1 resultat i bagagen fra deres sæsonpremiere mod Mechelen i søndags.

Her har du en dejlig pakke med alt, du skal bruge, for at komme i kamphumør:

AGF – Club Brugge optakt: De Hviie har ryggen mod muren

Mortensen: Vi skal gå ud og nyde det

Uwe: Gift Links er ikke i truppen mod Brugge

Rösler lover flere ændringer til Brügge-opgør

Blog: Det er den hvide stolthed der er på spil i aften

AGF-truppen mod Club Brügge: Posen skal rystes

Munksgaard og Bråtveit har fundet nye klubber

Vores kære højreback, Alexander Munksgaard, har været udlejet til Aalesunds FK siden februar, og nu har den 25-årige forsvarsspiller fundet sig en ny permanent klub.

Han havde ellers kontrakt med AGF til udgangen af 2023, men har fået lov at smutte til kroatiske HNK Gorica allerede nu.

Alexander Munksgaard i aktion for AGF (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

– Alle i AGF ønsker Munksgaard alt det bedste med tak for en god tid i AGF, hvor han med over 100 kampe bag sig har en stor andel i de senere års gode sæsoner, siger sportschef Stig Inge Bjørnebye.

En anden mand, som vi har sendt videre, er Per Kristian Bråtveit, der havde kontraktudløb i Aarhus denne sommer. Han har nu fundet sig en ny arbejdsgiver i hjemlandet, hvor Odds BK har skrevet kontrakt med den 27-årige målmand.

Ingen hopperi mod Hvidovre

Hvidovre har ikke spillet fodbold i landets bedste fodboldrække i 26 år, og på søndag står hjemmebanen sin første prøve, når AGF kommer på visit.

Her er der opsat mobiltribuner for at leve op til minimumskravet om 10000 pladser til en Superligakamp, men disse er tilsyneladende ikke specielt stabile:

– Det er jo ikke fordi, at det braser sammen eller noget. Det er mere en sikkerheds-, sikkerheds-, sikkerhedsting fra vores side, så alle har en god fornemmelse i maven, udtaler klubbens sikkerhedsansvarlige, som har opfordret fansene til at undgå hoppestemning på awayafsnittet.

Således kom vi igennem torsdagens hviieste nyt. Vi ses på stadion i aften!

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle