Foto: Matti Kronborg

Rösler lover flere ændringer til Brügge-opgør


| Jonas Roulund |

I morgen venter Club Brügge til returopgøret i Conference League-kvalifikationen, og Rösler lover flere ændringer i forhold til det seneste møde mellem klubberne.

Det blev et klart 3-0-nederlag, da AGF besøgte Club Brügge i sidste uge på Jan Breydel Stadion, og selvom det ser sort ud, så skal returopgøret jo alligevel spilles. Og spillerne glæder sig til at optræde på Ceres Park igen, fortæller Nicolai Poulsen:

– Vi glæder os. Vi skal ud og spille på Aarhus Stadion mod Club Brügge. Vi er nede 0-3, men vi skal tage det som en ny kamp og gå ind og lave et resultat. Det behøver ikke være at vinde 4-0, men at få noget med derfra – en god oplevelse. Hvis vi kan komme ud, som vi gjorde mod FCN de første 20-25 minutter, så er jeg sikker på, at vi nok skal få et resultat, fortæller midtbaneslideren.

Nicolai Poulsen i aktion for AGF (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

Også Uwe Rösler ser frem til at tage lidt revanche efter sidste uges nederlag:

– Vi skal få spillerne klar og dosere kræfterne rigtigt. Vi har ikke et hold som Brügge i den danske liga, men spillerne lærer af det, og det var fantastisk at se, hvordan spillerne responderede i kampens indledning mod Nordsjælland, fortæller cheftræneren.

Varsler flere ændringer

AGF stillede op med en debutant i målet i mandagens Superligaopgør mod FCN i 26-åruge Bailey Peacock-Farrell, og det tyder på, at briten får genvalg til torsdagens Conference League-kvalifikationskamp. Derudover fortæller Rösler, at vi kan forvente flere ændringer i forhold til det seneste møde mod belgierne:

– Vi kommer til at lave nogle ændringer i de kommende to kampe. Brügge fører 3-0, og vi skal se, hvem der er klar torsdag, siger Rösler, der mener, at holdet skal vænne sig til det tætte kampprogram, selvom det slider på fysikken:

– Vi ønsker det tætte kampprogram. Vi skal ikke komme med undskyldninger, når vi er i Europa, for det er det, vi skal vænne os til, og det er det, vi gerne vil, fortæller han.

Uwe Rösler, AGF's cheftræner, stirrer tomt ud i luften efter nederlag.
Foto: Matti Kronborg

Og selvom Club Brügge er en stor modstander, så tyder det på, at Rösler måske kommer til at spare lidt spillere torsdag, da Hvidovre allerede venter i Superligaen på søndag:

– Efter nederlaget til Nordsjælland er Hvidovre-kampen ekstra vigtig, så det skal vi også have med i tankerne, fortæller cheftræneren.

Kampen mod Club Brügge fløjtes i gang klokken 20 i morgen på Ceres Park.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.