Skip to main content


(Foto: Kronborgfotos)

Uwe: Gift Links er ikke i truppen mod BruggeKSDH.dk var i dag på Fredensvang, for at høre Uwe Rösler om mulighederne i returopgøret mod Club Brügge.

De fleste hviie hjerter har nok afskrevet muligheden for avencement i morgendagens hjemmekamp mod Club Brugge. Uwe Rösler er dog stadig positivt indstillet.

– Så I nogle muligheder da vi var bagud 0-3 mod Brøndby? Nogle gange sker der uventede ting i fodbold. Selvfølgelig kræves der meget af os, hvis vi skal have et resultat i morgen, men man ved aldrig, hvad der kan ske. Vi har et mål for de første 15 minutter, et mål for de næste 30 minutter og så må vi se hvad status er i halvlegen, siger cheftræner Uwe Rösler.

Spillerne har brugt mange kræfter

Der bliver spekuleret i hvordan AGF kommer til at stille op til kampen, og om nogle spillere måske får en pause inden weekendens kamp mod Hvidovre.

– Vi brugte mange kræfter i Nordsjælland-kampen. Mads Emil Madsen løb over 14 kilometer. Det var Mikael Andersons første hele kamp i lang tid. Han løb 13,5 kilometer og havde en utroligt høj mængde spurter. Nogle spillere er ikke fuldstændigt restitueret endnu. Gift Links er ikke i truppen til i morgen. Han har haft et problem med sin lyske siden sidste sæson, og vi ønsker ikke at risikere at forværre hans skade. Men han vil være tilbage i træning på fredag, og være til rådighed til Hvidovre-kampen. I morgen kommer vi til at se nogle nye ansigter på banen, men ikke alt for mange. Vi sætter et hold som vi tror på kan vinde første halvleg. Jeg kommer ikke til at lave 6-7 ændringer ift. seneste kamp.

Gift Links i kamp i Conference League-kvalifikationen.
Foto: Kronborgfotos

Vi skal vinde første halvleg

Uwe Rösler er meget bevidst om hvilke ting der skal forbedres, hvis man ønsker at drille gæsterne i morgen.

– Vi vil gerne starte som vi startede mod Nordsjælland. Det eneste der manglede var at vi scorede i vores gode perioder. Målet mod Brugge er at vinde første halvleg. Vi er nødt til at sætte mål, der er realistiske at nå. Derfor er det første mål at føre i pausen. Jeg synes at vores spillere fandt ud af at havde vi været mere skarpe, så kunne vi have gjort ondt på Brugge i den første kamp. Men vi havde ikke en god dag dernede. Derudover havde Brugge en virkelig god dag, og vi viste dem for meget respekt. Timingen af målene dræbte vores tro på tingene. I anden halvleg rammer vi ikke vores vanlige niveau, grundet deres tidlige mål i anden halvleg. Det primære der skal ændres til i morgen er troen på tingene. Vi skal tro på de ting vi gør. Vi ved at vi har kvaliteten, men når man ikke tror på det inde på banen, så er det et problem.

Da Uwe Rösler spørges ind til hvorfor AGF’erne viste Brugge-spillerne for meget respekt, var svaret meget klart.

– Vi har ingen erfaring i Europa. Det er den store forskel. Brugge vil gerne vinde turneringen, og vi vil gerne komme til gruppespillet. Det er helt forskellige niveauer af forventning. Vi skabte ikke meget nede i Brugge, men vi var med i kampen. Det andet mål dræbte os dog. Og så er det et spørgsmål om selvtillid. Man kan hurtigt skabe selvtillid, men man kan også hurtigt miste selvtillid. Især når man møder et hold med så højt et tempo, både med og uden bolden. Den kvalitet har vi ikke mødt i meget lang tid.

Glad for reaktionen

Trods mandagens nederlag mod FC Nordsjælland, så var Uwe Rösler dog glad for sine spilleres reaktion på nederlaget i Brugge.

– Det var fantastisk. Det vigtigste for mig, var hvordan vi startede kampen mod FC Nordsjælland. Vi skulle have fuld tiltro og fuld selvtillid. Det eneste ærgerlige var, at vi ikke fik scoret. Når Nordsjælland kommer foran, så er det meget svært, fordi de har så meget fart. Så skal man bruge mange kræfter på presspillet. Når man selv får lavet det første mål mod Nordsjælland, så er det dem der har et problem. Fordi så kan man holde mere fast i bolden og nægte dem at komme ind i visse rum på banen. Men jeg var meget tilfreds med hvordan spillerne startede mod Nordsjælland.

Brugges reserver er topspillere

Uwe har et fint kendskab til Brugges cheftræner Ronny Deila, som også er tætte venner med AGF’s assistenttræner Kenneth Dokken.

– Han er en erfaren træner. Jeg tror ikke han laver 6-7 ændringer. Jeg tror han vil respektere turneringen og respektere os. Han kommer nok til at lave et par ændringer, men de spillere der kommer ind er stadig topspillere. Det er ikke U19-spillere der kommer på banen. Han vil forsøge at sikre sig, at vi ikke får et momentum i kampen.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle