Alexander Munksgaard i aktion for AGF (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

Officielt: Alexander Munksgaard skifter til HNK GoricaAlexander Munksgaard har siden februar været udlånt til den norske klub Aalesund. Den lejeaftale er nu udløbet, men Munksgaard vender altså ikke tilbage til Aarhus.

Den solide højre back havde kontraktudløb i AGF ved udgangen af 2023. Men nu skifter danskeren altså permanent væk fra AGF. Det bliver dog ikke til Aalesund, som han var udlejet til. I stedet går turen til HNK Gorica, der spiller i den bedste kroatiske række.

– Munksgaard har været udlejet siden januar og har haft et fint forår i Norge, hvor han har fået nye impulser og prøvet sig selv af i andre omgivelser. Det var helt efter planen og det han eftersøgte. Med et halvt år tilbage af sin aftale med AGF giver det rigtig god mening for både klubben og Alexander, at han nu fortsætter karrieren i HNK Gorica.

– Alle i AGF ønsker Munksgaard alt det bedste med tak for en god tid i AGF, hvor han med over 100 kampe bag sig har en stor andel i de senere års gode sæsoner, siger sportschef Stig Inge Bjørnebye.

AGF hentede Munksgaard i FC Midtjylland i januar 2019. Det blev til 103 førsteholdskampe for AGF, hvor Munksgaard lavede tre mål og fem assists.

AGF meddeler ikke om man har fået en transfersum for Alexander Munksgaard.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.