Skip to main content


Foto: Matti Kronborg

AGF-dronen: Transferdeadline Day og optakt til FCM


| Jonas Roulund |

Der er rygter, der er offentliggørelser, og der er meget andet i dagens hviie nyhedsoverblik.

Sommerens transfervindue lakker mod enden, og Stig Inge Bjørnebye har haft travlt. Rygterne svirrer, og vi følger op på det hele her på redaktionen.

Her er dagens hviie nyhedsoverblik.

God læselyst!

Julius Beck hentes hjem fra udlandet

18-årige Julius Beck blev i går spottet til træningen på Ceres Park, og i dag er det så blevet officielt: AGF henter Julius Beck hjem fra Italien.

Beck har spillet 24 ungdomslandskampe for Danmark og har været anfører for både U17 og U18 landsholdet. Senest er han blevet udtaget til U19 landsholdet. Han er hentet til AGF på en lejeaftale for resten af sæsonen med en købsoption.

TK solgt i rekordhandel

AGF har i dag offentliggjort, at TK er solgt til Udinese i en rekordhandel.

– Som jeg også sagde om Adam Daghim, har vi en klar ambition om at bringe endnu flere spillere igennem fra vores talentafdeling til førsteholdet og gøre dem klar til større udfordringer i Europa. Og det har vi nu endnu en gang vist et godt eksempel på med et rigtig flot og tilfredsstillende salg, siger Stig Inge Bjørnebye blandt andet om salget.

FCM – AGF optakt og Anker-interview

Selvom de fleste har fokus på transfers i dag, så skal vi ikke glemme, at Superligaen fortsætter sit kampprogram ufortrødent.

På søndag venter FC Midtjylland, og du kan blive klædt på med insights fra træningsbanen og meget mere i vores FCM – AGF optakt her.

Tobias Anker ser glad ud, efter at have fået sin debut i AGF's 1-0 sejr over Lyngby, 27. august 2023
Foto: Matti Kronborg

I samme omgang har vi taget en snak med Tobias Anker og Uwe Rösler om forsvarskæmpens start i Aarhus. Han har brug for mere tilvendingstid, ifølge cheftræneren. Det interview kan du læse lige her: Tobias Anker: Det er nogle superfede gutter og en fed by!

Transferrygterne svirrer

Vi går stærkt ud fra, at Stig Inge Bjørnebye ikke er færdig med at handle endnu, og der florerer adskillige rygter. Her er samlet en række artikler om de mest aktuelle transferhistorier lige nu.

Medie: AGF jagter albansk TK-erstatning

AGF afviser bud på Anderson fra Serie A-klub

Avis: FCM hapser Mads Bech Sørensen for næsen af AGF

Transfervinduet smækker i ved midtnat, og her vil vi udkomme med en samlet oversigt over til- og afgang i sommerens transfervindue.

Tilbage i tiden med… DC!

Lyden AGF har også været på spil i dag. Denne gang med et nostalgisk afsnit med Daniel Christensen, som spillede i AGF fra 2014-2016.

Du kan blandt andet høre om tiden med oprykning, pokalfinale og trænerskifte.

Således kom vi rundt om ugens sidste hviie AGF-overblik. Hav en skøn hviiekend!

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle