Foto: Kronborgfotos

AGF henter Julius Beck hjem fra Italien


| Alexander Hjorth Jensen |

AGF har netop annonceret, at klubben lejer den danske ungdomslandsholdsspiller, Julius Beck. Aftalen indeholder en købsoption.

Vi kunne i går fortælle, at 18-årige Julius Beck var til stede ved AGF’s træning. Nu er midtbanespilleren så blevet officielt tilknyttet AGF.

Superliga-kendere kan nok huske, at Julius Beck allerede som 16-årig fik debut i SønderjyskE, hvilket fik udenlandske klubber til at kigge hans vej. Blot et år efter debuten tog Julius Beck så turen til Serie A, hvor Spezia hentede ham til.

Som blot 17-årig fik Beck debut i Serie A, da Spezia tabte 4-0 til Lazio.

Ekstremt ambitiøs og hårdtarbejdende

Sportschef Stig Inge Bjørnebye glæder sig over tilgangen af den unge midtbanemand.

– Vi byder Julius varmt velkommen til AGF. Han er en ung og talentfuld spiller, som rummer en masse af de kvaliteter, vi leder efter. Han er ekstremt ambitiøs og hårdtarbejdende – både på træningsbanen og i kamp, og hans seriøse og modne tilgang til sin sport er beundringsværdig for en spiller af hans relativt unge alder.

Stig Inge Bjørnebye på Ceres Park.
Foto: Kronborgfotos

– Han har ikke fået så meget spilletid i Italien, som hans talent berettiger til. Men nu har han grebet muligheden for at komme hjem til Danmark og fortsætte sin udvikling hos os. Og vi ser frem til at arbejde med ham. Han er klar til en frisk start, og vi er glade for, at det skal ske hos os, siger sportschef, Stig Inge Bjørnebye.

Julius Beck har spillet 24 ungdomslandskampe for Danmark og har været anfører for både U17 og U18 landsholdet. Senest er han blevet udtaget til U19 landsholdet. Han er hentet til AGF på en lejeaftale for resten af sæsonen med en købsoption.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.