(Foto: Kronborgfotos)

AGF-dronen: Rundens Hold, drømmene lever og Tingager-interview


| Jonas Roulund |

Lad medaljedrømmene leve og dyk med ned i dagens GF-nyheder, der blandt andet afrunder analyserne fra FCN-kampen.

Vi har flere folk på Rundens Hold, Tingager ærgrer sig, to fans skal i fængsel, og så er det lækker reportage.

Velkommen til dagens GF-opdatering.

Rundens Hold, spillerkarakterer og Man of the Match

Vi har to dejlige drenge med på 3F Superligaens hold for runde 29. KSDH’s Man of the Match, Tobias Mølgaard, er selvfølgelig med, mens midtbanedynamoen, Mikael Anderson, også har fået en plads på holdet. Du kan se vores spillerkarakterer fra opgøret mellem AGF og FCN lige her.

Tingager: Svært at lukke af gennem en hel kamp

En mand, der ikke er at finde på Rundens Hold, men som til gengæld leverer den ene solide præstation i bagkæden efter den anden, er Frederik Tingager. Han ærgrer sig over, at det ikke lykkedes at holde FC Nordsjælland fra mål i søndagens topkamp.

– Jeg bytter med Bisseck af taktiske årsager. Så slår de et godt indlæg, men ja jeg har ikke set den igen. Vi er to mod to derinde, og så ved jeg ikke helt hvad der sker faktisk, siger Tingager, der har spillet 118 kampe for De Hviie siden ankomsten til klubben i 2019.

Du kan tjekke hele hans analyse af kampens begivenheder ud i vores interview med Tingager.

Reportage: Lad medaljedrømmene leve

Og vi er ikke færdige med at reflektere over kampen mod FC Nordsjælland. I dag kan du nemlig komme med tilbage til det solbeskinnede topbrag i vores detaljerige reportage fra Ceres Park.

Der var sol over Ceres Park og fanhjerter fyldt med tro, håb og kærlighed, da AGF spillede uafgjort hjemme mod FC Nordsjælland. Gulddrømmen svandt, sølvdrømmen er udfordret, men vi står her stadig – de mange fans, der uge efter uge fuldender det fantastiske billede af fodboldkulturen i 8000, skriver Clovis Lukunku og undertegnede blandt andet.

Fans i fængsel

Vi runder af på en lidt negativ note. I går blev to AGF-fans nemlig kendt skyldige i ulovlig tvang, og de skal nu en tur i fængsel.

Efter Superligakampen mellem AGF og AaB tilbage i september 2022 omringede en gruppe AGF-fans en 16-årig AaB’er på  Frederiks Allé og tvang ham til at udlevere sin AaB-trøje.

Du kan læse mere om sagen her: AGF-fans skal i fængsel efter trusler mod AaB-tilhænger

Dermed om vi rundt om dagens AGF-nyheder. Hav en god hvii tirsdag!

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.