AGF – FCN spillerkarakterer: Mølgaard MOTM igenLæserne på KSDH er ikke i tvivl. I vores afstemning på de sociale medier er den velspillende Tobias Mølgaard endnu en gang vinder af vores MOTM-titel. Her er KSDH.dk’s spillerkarakterer efter remisset på Ceres Park.

Efter udraderingen af Viborg sidste søndag, har troen på noget rigtig stort skinnet igennem på de sociale medier. Twitter, Facebook og Instagram har været glødende, og der har ikke været så mange AGF-trøjer i bybilledet længe. Det resulterede også i et næsten fyldt Ceres Park, hvor der var over 18.000 tilskuere, som så kampen mellem AGF og FC Nordsjælland. Desværre endte kampen i et 1-1 resultat efter en flot frisparkscoring i overtiden af Peter Bjur. Men vores helt egen Tobias Mølgaard blev kåret som man of the match igen af KSDH – Gruppen for AGF fans.

Tobias Mølgaard fik hele 55% af stemmerne i gruppen, Gift Links fik også en pæn mængde stemmer – nemlig 27% – mens vores chanceskabende offensive midtbanespiller Mikael Anderson fik 7%.

AGF-spillernes karakterer mod FC Nordsjælland

Herunder ses redaktionens karakterer til AGF-spillerne i opgøret mellem AGF og FC Nordsjælland. Vi benytter skalaen 1-5 til vores bedømmelse. Se uddybning af karakterskalaen nederst.

Jesper Hansen
Karakter: 3
Jesper Hansen spillede igen en fin kamp og var som sædvanlig god med fødderne. Ved målet til 0-1 var han chanceløs, men man ville ønske, at han havde været hurtigere til at sætte bolden i gang, da vi jagtede sejren i kampens sidste minutter. Alt i alt en godkendt præstation af vores vicekaptajn.

Tobias Mølgaard
Karakter: 4
Igen en bundsolid præstation af Tobias Mølgaard. Han går højt på angrebsspillerne og tvinger dem til boldtab, er forudseende i sit spil både defensivt samt offensivt, og han vinder sine mand-til-mand dueller mod de unge, nordsjællandske og aldeles løbestærke spillere.

Frederik Tingager
Karakter: 4
Frederik Tingager fortsætter med at præstere og imponere. Han er sikkerheden selv i forsvaret, og i løbeduellen mod en af Superligaens hurtigste spillere, Ernest Nuamah, holdt han fast og tilkæmpede sig et frispark. Han havde også en fin chance på hovedstød, som det meste af C-tribunen var sikker på, gik ind.

Yann Bisseck
Karakter: 4
Den ellers normalt farlige og hurtige Nuamah blev lukket helt ned af Bisseck. Han blev ganske enkelt spist af forsvaret, og takket være AGF’s taktiske gameplan blev FC Nordsjælland gang på gang tvunget til at spille boldene op til hovedstødsduel – noget, som vores tyske stopper er utroligt dygtig til at vinde.

Gift Links
Karakter: 4
Gift Links blev kåret til MOTM af tilskuerne på Ceres Park søndag aften, og det forstår man godt. Både defensivt og offensivt bød han ind med mange ting, og han indhentede Nuamah på en friløber og fik lavet en vigtig tackling på baglinjen. Han er en fighter kamp efter kamp, og giver sig altid 100 procent.

Kevin Yakob
Karakter: 3
Kevin Yakob gjorde ikke det store væsen af sig – men han faldt heller ikke igennem. I store dele af kampen gjorde han det fint på 6’er-positionen med Mads Emil Madsen, og da Nicolai Poulsen bliver skiftet ind, sendes Yakob længere frem i banen, uden det giver noget nyt til spillet. Alt i alt en godkendt præstation af svenskeren.

Mads Emil Madsen
Karakter: 4
Vores midtbanemand viser igen gode takter. Han løber solen sort og fungerer som evig opspilsstation for vores forsvar. På midtbanen er han dominerende og sørger for at skabe rum i FC Nordsjællands høje pres.

Mikael Anderson
Karakter: 4
Det var en fornøjelse at se Mikael Anderson i rigtigt spillehumør. Han var AGF’s evige trussel og havde en finger med i stort set samtlige af vores chancer. Hans drev med bolden er høj klasse og kombineret med superlimen på støvlerne, som gør, at han holder på bolden uanset hvad, skabes der en god grobund for chance efter chance.

Felix Beijmo
Karakter: 3
Vores svenske back bidrog med fine offensive aktioner, men vi savner mere skarphed i indlæggene. Han er altid truende på dybdeløb, men det er som om, at vores offensive spillere ikke kan nå at komme ind i boksen, og så må Beijmo stoppe op fremfor at lave et hurtigt indlæg. Generelt spillede han en fin kamp defensivt såvel som offensivt.

Mikkel Duelund
Karakter: 3
Duelund er svær at vurdere efter denne kamp. Han fik ikke vist sine tekniske finesser frem og lå meget i vores højre side – derfor blev han lidt usynlig i vores opbyggende angrebsspil, som primært lå i venstre side. Til gengæld var han fremragende i vores presspil, og så kan man vist kun ærgre sig over, at han ikke scorer på sin chance i anden halvleg. Derfor ender han alt i alt på en 3’er for en godkendt præstation.

Patrick Mortensen
Karakter: 2
Patrick Mortensen havde problemer med sin placeringsevne i dag. Der blev ikke rigtig spillet bolde op på ham, og han deltog ikke særligt meget i angrebsopbygningen. På sin skarpeste dag ville han have stået klar til at prikke den ripost, Andreas Hansen (FCN’s målmand) giver på Mikael Andersons skud, ind. Han fik sat enkelte ting sammen, men vores kaptajn spillede generelt set ikke en god kamp i dag.

Indskiftere:

Nicolai Poulsen
Karakter: 3
Polle kommer ind og gør det, han sættes på banen for. Han har en masse nærkampe og dueller på midtbanen, og klarer sig fint igennem – og desuden rager han ikke et gult kort til sig.

Eric Kahl
Karakter: UB

Peter Bjur
Karakter: 4
Han er egentlig UB, men når en af de eneste aktioner, man har på banen, består i at hakke et pointgivende frispark direkte i kassen i overtiden, får man altså et 4-tal!

Sigurd Haugen
Karakter: UB
Hold kæft, hvor var du tæt på i dag, Siggi! Man får ondt af dig, for de afgørende situationer ender altid med stolpe ud. Kom igen!

Trænerkarakter:

Uwe Rösler:
Karakter: 3
I en taktisk præget affære på Ceres Park, hvor Uwe Rösler forsøger sig med samme taktik som den, der gav os 3 point i Farum, blev taktikken læst bedre af FC Nordsjælland i dag. Midtbane- og angrebskonstellationen var magen til den i Farum, og derfor var det som om, at vores spil blev mere forudsigeligt. Uwe var ærgerrig og flyvsk som altid, og vi tager hatten af for, at indskiftningerne lykkedes – både med Sigurd Haugens chance og Peter Bjurs mål.

Karakterskala

1. Den elendige præstation – Uacceptabelt, sløjt niveau, hvor intet fungerede.

2. Den utilstrækkelige præstation – Fik sat enkelte gode ting sammen, men spillede generelt en dårlig kamp. Ikke godkendt.

3. Godkendt uden at imponere – En kamp på det jævne, med både positive og negative ting at sige om præstationen.

4. Den gode præstation – En flot kamp, hvor spillerens kerneopgaver blev løst med få fejl og mangler.

5. Den fremragende præstation – Sublim kamp, hvor spilleren stort set ikke satte en fod forkert.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.