Skip to main content


Frederik Tingager (Foto: Laura Hjørringgaard)

Tingager: Vi prøver at holde dem fra chancerEfter søndagens pointdeling med FCN, var det en skuffet følelse, der fyldte hos AGF’s forsvarsfyrtårn Frederik Tingager.

I en kamp hvor AGF kæmpede med alt de kunne for at holde de unge nordsjællændere fra chancer, måtte den formstærke forsvarsspiller Frederik Tingager arbejde på højtryk. Med et par store chancer i kampen til begge hold, var det dog udebaneholdet, der kom bedst fra første halvleg.

– Vi får en dårlig start på kampen, hvor vi laver alt for mange tekniske fejl. Så første halvleg synes jeg ikke er god nok. I anden halvleg  starter vi godt og har 15-20 minutter, hvor vi er rigtig gode. Vi har chancer, og flere store chancer end dem, hvor vi lige mangler den sidste fod eller aflevering. Jeg er selvfølgelig skuffet over kun at få ét point, siger Tingager, som sammen med Bisseck og Mølgaard kun har ladet 22 mål ryge gennem forsvarsmuren i sæsonen.

Et mål ud af det blå

Anden halvleg startede godt for AGF, der især havde én stor chance, hvor den aarhusianske angriber Mikkel Duelund er tæt på at score til 1-0. Det ender dog med at være udeholdet, der 20 minutter efter bringer sig foran. Et mål som Tingager efter kampen, stadig ikke var helt kunne forklare:

– Jeg bytter med Bisseck af taktiske årsager. Så slår de et godt indlæg, men ja jeg har ikke set den igen. Vi er to mod to derinde, og så ved jeg ikke helt hvad der sker faktisk, siger Tingager, der har spillet 118 kampe for De Hviie siden ankomsten til klubben i 2019.

Svære at holde fra chancer

Selvom AGF med sin stærke defensiv er det hold, der har lukket færrest mål ind, så det ikke nogen nem opgave at holde de teknisk stærke sjællændere fra chancer:

– Det er svært at holde FCN fra chancer gennem en hel kamp. De er et rigtig godt hold og har mange dygtige offensive spillere. Så vi prøver at holde dem på så få chancer som muligt, og jeg synes det lykkedes langt henne ad vejen. De får et indlæg, som de scorer på med et hovedstød. Det var ikke det, vi havde regnet med, så det er skuffende. Men ellers synes jeg egentlig, det var okay, fortæller Tingager.

Med store chancer til begge hold og en scoring i anden halvleg til FCN, lignede det et ærgerligt nederlag til hjemmeholdet. Kampen endte dog uafgjort efter et sent frisparksmål af Peter Bjur i minut 92.

Efter mandagskampen mellem Viborg og Randers ligger AGF lige nu på fjerdepladsen, og derfor venter der en rigtig vigtig kamp, når AGF møder FCK i Parken på søndag.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle