Foto: Kronborgfotos

AGF-dronen: Reaktioner, karakterer og lidt om lodtrækning


| Jonas Roulund |

Dit daglige AGF-overblik er tilbage efter en veloverstået ferie, og dronen er tanket op og klar til endnu en hæsblæsende jagtsæson, hvor medaljedrømmene skal stå sin prøve.

Vejle Boldklub fik lov at åbne sæsonen i fineste selskab i går, og i dag bringer vi masser af reaktioner på netop det opgør.

Derudover kan du se KSDH’s spillerkarakterer og lidt om AGF’s kommende modstandere, såfremt det lykkes at slå Club Brügge i Conference League-kvalifikationen.

God fornøjelse!

Uwe og Poulsen: Vi ved, vi kan spille bedre

AGF hentede vigtige tre point, men det var ikke helt så overbevisende, som det burde have været mod Vejle, der fik en mand vist ud efter en times spil i gårsdagens sæsonpremiere.

Det var også noget Rösler påpegede efter kampen:

– Vi ved, at vi kan spille bedre, end vi gjorde i dag. Vi har flere nye spillere på banen, og der blev skabt kaos med Albentosa oppe i angrebet, og der skal man tage ansvar på banen, hvilket vi manglede mod slutningen, men spillerne ved godt, hvad der skal til, forklarer cheftræneren i vores interview.

Han roser i samme omgang opbakningen til Aarhus Walk og på tribunerne. Det giver alle i klubben masser af positiv energi, fortæller tyskeren.

Midtbanekrigeren, Nicolai Poulsen stod også med en ambivalent følelse efter kampen, selvom han selv gjorde en god figur og var tæt på at score i flere tilfælde.

– Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har haft fire afslutninger i en kamp, hvor især en af dem jo er tæt på at gå ind, men det vigtigste er jo, at holdet præsterer. Og på det parameter, vil jeg sige, at vi kræver mere af os selv i løbet af sæsonen, end det vi så i dag, men vi får sejren, og det er jo det vigtigste, fortæller Poulsen således.

Tobias Bech er KSDH’s Man of the Match

I Facebook-gruppen KSDH – Gruppen for AGF Fans, blev debutanten Tobias Bech valgt som MOTM med 54% af stemmerne. Han modtog samme hyldest af de fremmødte på Ceres Park i går. Nicolai Poulsen snuppede andenpladsen med 28% af stemmerne, mens Gift Links med 8% af stemmerne tog tredjepladsen.

Matchvinderen stod også med en ambivalent følelse efter kampen. Han er glad for sin debut, sin scoring og sin titel som MOTM, men ærgrer sig over, at det ikke lykkedes at lukke kampen tidligere.

– Vi vinder 1-0 mod et oprykkerhold, som kommer med en masse selvtillid efter seneste sæson. Selvom de står meget kompakt, så hiver vi den hjem, og det ville man jo være tilfreds med, inden kampen, men når de får et rødt kort, så skal vi være bedre til at lukke tingene, for med lidt uheld, så ender den jo 1-1, fortæller debutanten blandt andet.

Du kan se alle spillerkarakterer lige her: AGF – Vejle B: Spillerkarakterer og MOTM

Irsk eller islandsk modstand, hvis AGF slår Brügge

AGF står torsdag overfor en stor opgave i Belgien, hvor Club Brügge venter i 2. kvalrunde til Conference League-gruppespillet.

Såfremt det lykkes at slå belgierne over to kampe, så er det i dag blevet officielt, at det enten er islandske KA Akureyri eller irske Dundalk FC, man skal op imod i tredje runde. Det står klart efter mandagens lodtrækning hos UEFA.

Bolddrenge indberettet

Som en sløjfe på mandagens hviie nyhedsoverblik, så kan bold.dk i dag berette, at AGF’s bolddrenge er blevet indberettet for ikke at kaste bolden ordentligt til Vejle-spillerne i gårsdagens dyst på Ceres Park.

– Især i slutfasen af kampen, hvor der er nogle episoder, hvor Vejle gerne vil kaste indkast og ikke får bolden som foreskrevet i turneringsreglementet, siger dommer Jonas Hansen således til bold.dk.

Det – og meget andet – kan du i øvrigt glæde dig til at høre mere om i Lyden AGF, som netop har været i studiet og snakke om alt fra bolddrenge til transfers og kampoptakter.

Dermed kom vi rundt om dagens hviieste nyheder. Hav en god mandag!

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.