Nicolai Poulsen (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

Polle: Vi forlanger mere af os selv


| Jonas Roulund |

Nicolai Poulsen kom godt fra start i sæsonåbneren mod Vejle med en række gode aktioner. Heriblandt fire nærgående afslutninger fra den defensivt orienterede midtbanemand. Han glæder sig over resultatet, men forlanger mere af sig selv og holdkammeraterne fremover.

Det blev 1-0, tre point og en debutantscoring fra Tobias Bech mod Vejle Boldklub, og det er jo sådan set ganske godt.

Men, men men…

Hverken spillere, stab eller fans har været helt tilfredse efterfølgende, da sejren kom i hus på en let slingrende baggrund.

VB fik en mand udvist i det 60. minut, de er oprykkere, og AGF var på hjemmebane, men alligevel var føringen tæt på at blive sat over styr til sidst i kampen, da det sidste kvarter blev noget kaotisk.

Det er da også noget, AGF’s 6’er, Nicolai Poulsen, ikke var helt tilfreds med efterfølgende:

– Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har haft fire afslutninger i en kamp, hvor især en af dem jo er tæt på at gå ind, men det vigtigste er jo, at holdet præsterer. Og på det parameter, vil jeg sige, at vi kræver mere af os selv i løbet af sæsonen, end det vi så i dag, men vi får sejren, og det er jo det vigtigste, fortæller Poulsen således.

Aldrig blevet råbt “skyyyyd” så mange gange før

Poulsen leverede en stærk indsats på midtbanen, og selvom han blot har lavet ét mål i 128 kampe for AGF, så var han faktisk blandt de farligste AGF’ere i går.

Her smækkede han blandt andet en afslutning på stolpen efter seks minutter spil.

– Jeg har aldrig hørt fansene råbe “skyyyd” så mange gange, som jeg har hørt det i dag!, fortæller midtbanekrigeren, der samtidig ærgrer sig over, at De Hviie ikke fik udnyttet spilovertaget til at lukke opgøret.

– Vi mangler lidt af det hele. Mulighederne er der til at lave flere mål, og jeg synes alt i alt, at vi skaber mest. Når vi ikke formår at lukke kampen, så bliver det altid hektisk til sidst – også selvom man er en mand i overtal. Så vi forlanger mere af os selv som hold og som individualister, siger Poulsen.

Kontraktsituation og fokus

Poulsen har været lidt i medierne på det seneste, da han forleden var ude med en kommentar om sin kontraktsituation.

Aftalen med AGF står nemlig til at udløbe næste sommer, og midtbanemanden, som har været i AGF siden 2019, har endnu ikke hørt nyt fra klubben.

– Der er ikke noget nyt i forhold til kontraktsituationen. Jeg har sagt til mine agenter, at jeg har al mit fokus på AGF, og det der sker inde på banen. Vi må se. Hvis der kommer noget konkret på bordet, så vil jeg kigge på det, men indtil da så har jeg mit fokus på alt det inden for kridtstregerne. Jeg er ufatteligt stolt og glad for at spille i AGF, så vi må se, hvor det ender, fortæller han.

Nicolai Poulsen i aktion for AGF (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

En anden, der fik noget ud af sin kontrakt, er Yann Bisseck, som forlod AGF til fordel for Inter i dette transfervindue. Han blev erstattet af TK i venstre forsvarsside, og det er en ganske habil mand at have bag sig, fortæller Poulsen:

– Når vi har en spiller, der ryger til Inter, så er det selvfølgelig fordi, vi har haft en spiller, der har gjort det fuldstændigt latterligt godt. Men jeg synes, vi har en TK, som er ung og helt sikkert har noget at byde ind med, og det glæder jeg mig til at følge. Han har noget i sit spil, som kan blive rigtigt godt til vores hold, fortæller 6’eren, der håber at spille med i toppen af ligaen i denne sæson:

– Vi sætter nye mål og nye krav til os selv, og vi er jo ikke bare tilfredse med kun at komme i top seks. Men i første omgang handler det om at komme med i toppen, og så kan vi sætte nye mål, fortæller Poulsen.

Nu venter Club Brügge på torsdag, inden næste Superligarunde byder på en hjemmekamp mod FC Nordsjælland. Den spilles mandag den 31. juli på Ceres Park.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.