(Foto: Kronborgfotos)

Overkommelig modstand venter ved ECL-avancement


| Jonas Roulund |

AGF møder torsdag Club Brügge, som har en klar favoritværdighed, men hvis det skulle lykkes De Hviie at overraske, så venter enten irsk eller islandsk modstand i næste kvalrunde.

AGF er underdogs, når de på torsdag træder ind på Jan Breydel Stadiom i Belgien. Store navne som Andreas Skov Olsen, Casper Nielsen, Simon Mignolet, Dedryk Boyata med mange flere venter, og kampen bliver uden tvivl en stor udfordring for vores hviie helte.

Meeeeen bolden er fuldstændig rund uanset om man spiller i Superligaen eller i den belgiske Pro League, så lad os nu se, om det ikke kan lade sig gøre at levere et godt resultat.

Såfremt det skulle lykkes at slå Brügge over to kampe, så venter enten islandsk eller irsk modstand i næste kvalrunde.

Det bliver således enten islandske KA Akureyri eller irske Dundalk FC man skal op imod i tredje runde. Det står klart efter mandagens lodtrækning hos UEFA.

Dundalk har tidligere deltaget i Champions League-kvalifikationen i flere omgange samt i Europa League-gruppespillet, hvor irerne blandt andet har mødt hold som Arsenal, Rapid Wien og Zenit Skt. Petersborg. Islandske KA Akureyri har ikke de store europæiske erfaringer, og de vandt senest mesterskabet i 1989.

Tobias Bech har udtalt til os her hos KSDH.dk, at AGF vil forsøge at holde mest muligt på bolden, men at det bliver en stor udfordring. Du kan læse hele vores interview med gårsdagens matchvinder her: Bech: Fantastisk start på livet i Aarhus

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.