Foto: Kronborgfotos

AGF-dronen: Ny keeper og ny trøje


| Jonas Roulund |

Sæsonpremieren blev en succes, trods regn, og du kan i dag komme med tilbage til en dag med walk, kirkegang og tre point på Ceres Park. Derudover er der nyt om vores målmand og en ny udebanetrøje til sæsonen 23/24.

Bjørnebye har igen været på arbejde – denne gang er en nordirsk målmand med Premier League-kampe på CV’et blevet hentet til Fredensvang. Det, og meget andet, kan du blive klogere på i dagens hviie nyhedsoverblik.

God læselyst!

Nordirsk landsholdsmålmand er landet i Aarhus

Bailey Peacock-Farrell blev i går aftes præsenteret som ny mand i AGF. Han er hentet på en lejeaftale for hele sæsonen fra Burnley.

Den 26-årige keeper skal konkurrere med Jesper Hansen og Jonathan Hutters om spilletid, og han glæder sig til at komme i gang på Fredensvang:

– Mit mål er at spille så meget som muligt. Jeg vil arbejde hårdt og håber hurtigt at blive integreret i truppen. Der er mange nye ansigter, men jeg håber hurtigt at vænne mig til spillestilen, fortæller nordireren blandt andet

Du kan høre lidt mere om målmanden i podcasten Lyden AGF, der optog et afsnit i timerne op til offentliggørelsen af handlen.

Tre nedslag og en stemningsmættet reportage fra Ceres Park

Superligasæsonen blev vandret ind med manér, da AGF slog Vejle Boldklub på et regnfuldt Ceres Park i søndags.

Vores skribent, Simon Fenger, er gået i dybden med kampen og fremhæver tre punkter, der er værd at bemærke efter opgøret i sin blog: Tre nedslag fra Vejlekampen – Status fra Øvre C.

– Sommerpausen er som regel altid en ørkenvandring at komme igennem, men i år har det mere haft karakter af en kanotur i silende regnvejr. Uanset hvad så er det dejligt at være tilbage på stadion! Haugen sendt helt ud af truppen, en dyr pille at sluge for SIB, men sandsynligvis den rigtige beslutning, skriver Fenger blandt andet.

Hvis du har lyst til at genopleve dagen, så tag med Clovis Lukunku tilbage til søndagens march i dagens stemningsmættede reportage lige her: En våd walk og en succesrig sæsonpremiere

– Her er højt humør og efter en smuk tur i kirke, kan vi tage opstilling ved Stadion Allé. Flagene vajer i luften, der er tyk af forventninger og forhåbninger oven på seneste sæson. Bronzemedaljerne er forrest i vores erindringer, og “næst’ år” kan det blive til endnu mere! Lige her, lige nu, mærker man virkelig, hvad det vil sige, at være AGF-fan, skriver Clovis blandt andet.

Foto: Kronborgfotos

Ny udebanetrøje sat i salg

I juni blev AGF’s nye hjemmebanetrøje offentliggjort, og i dag fik vi så udebanetrøjen at se.

AGF's udebanetrøje 23/24.
Foto: AGF

Trøjen er udsmykket med kunsteren Mormors værk – Aarhus Bugten, hvilket han selvsagt er ganske stolt over:

– Det er det bedste billede, jeg nogensinde kommer til at lave af Aarhus. Jeg har boet mange steder, men er altid vendt tilbage til Aarhus, hvor jeg er vokset op og det er min by. Så man kan sige, at det har taget hele mit liv at lave værket, og det er fantastisk, at det nu kommer med rundt i landet på AGF’s nye udebanetrøje. Det er en stor ære for mig på den måde at bidrage til byens hold og til at hylde byen med en trøje, der hylder Aarhus, siger Mormor med det borgerlige navn, Kristian Djurhuus.

Og så runder vi lige af med en vigtig meddelelse til de, der skal en tur til Brügge og se storkamp på torsdag. Her kan der nemlig være udfordringer, hvis du tager flyet:

– En tvist om blandt andet lønniveauet for Ryanairs belgiske piloter har ført til, at flere fagforeninger har varslet strejke i weekenden. Det er anden gang i juli, og sidst blev 20.000 passagerer ramt, skriver flymediet Check-in, således i dag.

Og dermed er vi igennem dagens hviieste nyt. Hav en toptjekket tirsdag!

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.