Bailey Peacock-Farrell (Foto: AGF.dk)

Peacock-Farrell: Jeg er en god all-rounder


| Jonas Roulund |

Bailey Peacock-Farrell er her til aften blevet annonceret som ny mand i den hvide trøje, og nu er første interview med den nordirske keeper ude.

AGF har i dag styrket målmandsbesætningen på 3F Superliga-holdet med den nordirske landsholdsmålmand, Bailey Peacock-Farrell.

Han skifter fra Premier League-oprykkerne Burnley på en lejeaftale gældende i hele sæsonen 2023/2024, og han glæder sig til den nye udfordring:

– Jeg synes, det er en spændende mulighed at komme til Aarhus. Jeg havde nogle forskellige muligheder, men jeg ville gerne teste mig selv i en ny liga og opleve en anden kultur, fortæller den 26-årige keeper, som har spillet 39 kampe for det nordirske landshold.

Den 1,94 meter høje målmand er venstrebenet og beskriver sig selv som en god allround-målmand:

– Jeg kan spille ud, jeg er en god shotstopper og er god til at komme ud til indlæg, så jeg vil beskrive mig som en god allrounder, fortæller Peacock-Farrell til AGF TV.

Han tilføjes målmandstruppen, der i forvejen består af Jesper Hansen og Jonathan Hutters, men han er ikke kommet for blot at agere træningsspiller, fortæller han:

– Mit mål er at spille så meget som muligt. Jeg vil arbejde hårdt og håber hurtigt at blive integreret i truppen. Der er mange nye ansigter, men jeg håber hurtigt at vænne mig til spillestilen, fortæller nordireren.

Du kan se hele interviewet med Bailey Peacock-Farrell her:

 

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.