Foto: Matti Kronborg

AGF-dronen: Lyngby-optakt og Knudsen-interview


| Jonas Roulund |

Vi lader op til søndagens kamp på Ceres Park, og så har norske Knudsen fundet sig godt til rette i Aarhus. Her er dagens AGF-overblik.

I går kunne vi berette, at Mortensen er i positiv dialog om en kontraktforlængelse, og i dag lader vi blandt andet op til Lyngby-kampen i selskab med topscoreren.

Her er ugens sidste hviie overblik.

God læselyst!

Mortensen vil dominere

De seneste kampe har budt på halvskuffende uafgjorte resultater mod SIF og OB, men NU skal der tre point på kontoen.

Det mener Patrick Mortensen i hvert fald, og du kan læse, hvordan holdet har forberedt sig til opgøret lige her: Mortensen før Lyngby: Vi hungrer efter tre point

– Jeg glæder mig til at spille på Ceres Park – det elsker jeg – og vi hungrer selvfølgelig efter tre point, fortæller kaptajnen blandt andet, der har lavet tre mål og en assist i indeværende sæson.

Patrick Mortensen pander svævende til bolden, mens alle øjne hviler på ham.
Foto: Matti Kronborg

AGF – Lyngby BK optakt: Samarbejdsklubbernes Dag skal fejres med manér

Du kan blive klædt på til søndagens opgør med insights fra træningsbanen, forventede startopstillinger og info om Lyngby i vores AGF – Lyngby optakt, som du finder lige her: AGF – Lyngby BK optakt: Samarbejdsklubbernes Dag skal fejres med manér

– Mange fodboldfans er begyndt nedtællingen. Otte dage indtil transfervinduet lukker. En periode, som giver udbredt søvnløshed. Sælger min klub en profil? Eller henter den i sidste øjeblik en forstærkning? I mellemtiden skal der spilles en runde i Superligaen. For De Hviie’s vedkommende på Ceres Park mod Lyngby. Mød talstærkt op og støt spillerne i deres bestræbelser på at få tre point i et opgør, hvor AGF er klar favorit, skriver Steen Erhard blandt andet i optakten.

Stemningstribunen på Ceres Park (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

Knudsens brikker falder på plads

Magnus Knudsen kom til AGF i dette transfervindue og fortæller i dag til KSDH.dk, at han lige har skullet vænne sig til intensiteten og niveauet i Danmark.

– Intensiteten er på et helt andet niveau, og der er mange ting at lære på kort tid, men jeg synes, det går fint, og så ved jeg, hvad jeg skal arbejde på fremadrettet, fortæller han blandt andet.

Magnus Knudsen jubler efter scoring for AGF i Hvidovre
Foto: Matti Kronborg

Han elsker desuden Aarhus, og du kan læse hele interviewet med midtbaneprofilen her: Knudsen: Intensiteten er på et helt andet niveau

Teenagere får plaster på såret efter overfald

Som en sidste nyhed at nyde fredagen med, så har Morten Holstein Ryolf afviklet en flot indsamling til de fans, der blev overfaldet og bestjålet efter Club Brugges besøg på Ceres Park. Her blev der nemlig samlet ind i facebookgruppen KSDH – Gruppen for AGF Fans til de to drenge, og der viste sig hurtigt stor opbakning til initiativet.

Efter to dage lukkede han boksen på Mobilepay, da der var samlet 3000 kroner ind.

– Det er megafedt, at der er så stor opbakning. Det er megasejt. Jeg tænkte, at hvis vi kunne samle 1000 kroner ind, så ville det være fint, men så stak det jo af, og der kom donationer hele tiden, siger Morten Holstein Ryolf til TV 2 Østjylland.

I de kommende dage kan du se frem til mere godt AGF-indhold, og så venter slaget på Ceres Park på søndag klokken 14, som du selvfølgelig kan blive opdateret på her på sitet.

Hav en fabelagtig hviiekend!

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.