• Forside
  • AGF Nyheder
  • AGF-dronen: Links-forlængelse, træningsobservationer og talent på vej

Gift Links tordner ned af venstrefløjen på Ceres Park (Foto: Nicklas Jacobsen / KSDH.dk)

AGF-dronen: Links-forlængelse, træningsobservationer og talent på vej


| Jonas Roulund |

Transfervinduet snerper til, og mens TK er rejst til Italien, sker der en masse omkring AGF i disse timer. Her er dagens hviie overblik.

I dag har vi været på Ceres Park, hvor en lyshåret krøltop blev observeret. Herudover er der Links-forlængelse, indsamlingsinterview og meget andet godt på menuen.

God fornøjelse!

Links forlænger til 2026

Gift Links’ kontrakt stod til at udløbe i sommeren 2024, men i dag kunne klubben berette, at aftalen er forlænget til sommeren 2026.

– Vi er glade for, at Gift fortsat kan se sig selv i klubben. Han har haft en flot udvikling som spiller og er stadig relativ ung. Så vi tror på, at han fortsat kan udvikle sig og ligge nye dimensioner på sit spil og sin rolle som wing-back, fortæller Stig Inge Bjørnebye blandt andet.

Læs om forlængelsen her: Gift Links og AGF forlænger med to år

Gift Links i kamp i Conference League-kvalifikationen.
Foto: Kronborgfotos

Dagens træningsobservationer: Julius Bech spottet på lægterne

Ugens sidste åbne træning foregik på Ceres Park, og her var der masser af fart over feltet.

Du kan blive klogere på den mulige startellever mod FC Midtjylland lige her: Dagens træningsobservationer: Tempo, tempo, tempo

Julius Bech blev spottet på tribunen i selskab med sin agent og far, og det ser dermed ud til, at Bjørnebye er ved at hente den unge midtbanespiller til AGF.

Flot indsamling til unge drenge

Efter AGF’s 1-0 sejr over Club Brügge den 3. august, havde to unge AGF-fans en rigtig ærgerlig oplevelse, da de blev overfaldet af en Brugge-fan, der stjal én af drengens AGF-trøje. Derfor valgte Morten Holstein Ryolf at samle en smule penge ind til drengene, så de kunne få en ny trøje, og vi har taget en snak med indsamleren om betydningen af initiativet og opbakningen:

– Jeg synes, at det er helt vildt stærkt, at vi kan stå sammen på denne måde, når nogen har brug for hjælp, siger Morten blandt andet i vores interview, som du kan læse her: Morten samlede penge ind efter overfald: Stærkt at vi kan stå sammen

TK til lægetjek: Kan blive rekordsalg

Thomas T. Kristensen var selvfølgelig ikke til stede til dagens træning, da han har bevæget sig sydpå. Her er han i disse timer tæt på at kunne offentliggøre skiftet til Udinese, og ifølge B.T. kan AGF lave endnu et rekordsalg, når TK skifter.

Journalisten Gianluci Di Marzio, der er ekspert i transfers og rygter heromkring, har på mediet X lagt et billede op, hvor hans 1,8 millioner følgere kan se TK ankomme til lægetjekket hos Udinese.

Og så skal vi da også lige have med, at Patrick Mortensen og Felix Beijmo er på 3F Superligaens Månedens Hold! 

Vores stærke spydspids er endda også nomineret til Månedens Spiller – han har scoret i samtlige Superligakampe for AGF i august.

Således kom vi rundt om dagens – indtil videre – vigtigste AGF-nyt.

Hav en fremragende torsdag!

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.