• Forside
  • AGF Nyheder
  • Morten samlede penge ind efter overfald: Stærkt at vi kan stå sammen

Foto: Matti Kronborg

Morten samlede penge ind efter overfald: Stærkt at vi kan stå sammenEfter AGF’s 1-0 sejr over Club Brügge den 3. august, havde to unge AGF-fans en rigtig ærgerlig oplevelse, da de blev overfaldet af en Brugge-fan, der stjal én af drengens AGF-trøje. Derfor valgte Morten Holstein Ryolf at samle en smule penge ind til drengene, så de kunne få en ny trøje.

Morten er 42 år og arbejder til daglig som murer. Han er født og opvokset i Hasselager, tæt ved Aarhus, men er nu flyttet til Hammel. KSDH.dk har fået en kort snak med Morten, om den indsamling han startede til de to drenge.

– Jeg tror, at jeg hører om situationen i nyhederne eller læser det på nettet. Jeg tænker at i stedet for at vente på, at en anden tager initiativ, så gør jeg det selv. Derfor lavede jeg så det her opslag inde på KSDH – Gruppen for AGF Fans, hvor vi kunne samle lidt penge ind til de to drenge.

Nedenfor kan Morten ses til højre på billedet. Til venstre er tidligere AGF-anfører og nuværende træner for AGF’s U17-hold, Niklas Backman.

Morten, der havde samlet penge ind til de to drenge der blev overfaldet, står her sammen med tidligere AGF-anfører Niklas Backman
Foto: Morten Holstein Ryolf

Vil have drengene tilbage på stadion

På blot to dage havde Morten og en masse andre AGF-fans samlet 3000 kroner ind, hvilket gjorde at Morten lukkede indsamlingen, da der nu var rigeligt med penge til et par nye trøjer til de to knægte.

– Jeg har kun snakket med moren til den ene af drengene – ham det gik værst udover. Da jeg snakkede med hende, lød hun dybt lykkelig. Knejterne virker også til at være virkeligt glade for, at der er nogen der tænker på dem, og nogen der bakker dem op efter en dårlig oplevelse. De skal vide, at selvom de måske tager en pause fra at komme på stadion, så vil vi virkelig gerne have dem tilbage igen, siger Morten.

Han vil meget gerne fortælle alle der bidrog til indsamlingen, at han er glad for at de ville hjælpe til.

– Jeg synes, at det er helt vildt stærkt, at vi kan stå sammen på denne måde, når nogen har brug for hjælp.

AGF har desuden sendt et par nye AGF-trøjer til drengene.

En 17-årig belgier blev varetægtsfængslet i fire uger grundet overfaldet på de to drenge.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.