Thomas “TK” Kristensen (Foto: Matti Kronborg)

B.T.: TK kan blive nyt rekordsalg i AGF


| Jonas Roulund |

Thomas T. Kristensen er godt på vej til Udinese, og nu melder B.T., at salget af forsvarsspilleren kan blive det største i AGF’s historie.

TK er rejst til Italien for at gennemgå de sidste detaljer med Serie A-klubben, Udinese, og imens har B.T. gravet sig frem til, at salget af forsvarstalentet kan overstige Bisseck-handlen på 52 millioner kroner tidligere på sommeren.

– Ifølge B.T.s italienske kilder prøvede Udinese først med et bud på fire millioner euro, 30 millioner kroner, men det blev afvist af AGF, der krævede et meget højere beløb, og det gik italienerne i sidste ende med til, skriver B.T.

– Således punger Serie A-klubben ud med fem millioner euro, 37,5 millioner kroner, i straksoverførsel, og så ligger der yderligere tre millioner euro, 22,5 millioner kroner, og venter i realistiske bonusser, der over en femårig periode er bundet op i antallet af kampe, som ‘TK’ kommer til at spille i Udinese.

Dermed vil transferen indbringe hele 60 millioner kroner til AGF, hvilket vil være ny klubrekord.

Yann Bisseck er klubbens hidtil største salg (52 millioner kroner), mens Albert Grønbæk til Bodø/Glimt (25 millioner kroner) indtager den nuværende andenplads foran Adam Daghim (21 millioner kroner), der netop er skiftet til FC RB Salzburg.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.