Gift Links udfordrer Peter Ankersen i en kamp mod FCK (Foto: Nicklas Jacobsen / KSDH.dk)

Bjørnebye: Links har haft en flot udvikling


| Jonas Roulund |

Torsdag meddeler AGF, at klubben er blevet enige med Gift Links om en forlængelse af kontrakten, der nu løber til sommeren 2026. Noget, der glæder sportschef, Stig Inge Bjørnebye.

Gift Links har netop forlænget sin kontrakt med AGF. Dermed er holdets venstreside fremtidssikret, idet Eric Kahl også har kontrakt frem til sommeren 2026.

AGF’s sportschef, Stig Inge Bjørnebye, er godt tilfreds med, at det lykkedes at sikre sydafrikaneren et par år mere i Aarhus.

– Vi er glade for, at Gift fortsat kan se sig selv i klubben. Han har haft en flot udvikling som spiller og er stadig relativ ung. Så vi tror på, at han fortsat kan udvikle sig og ligge nye dimensioner på sit spil og sin rolle som wing-back, fortæller normanden til AGF.dk.

Gift Links tordner ned af venstrefløjen på Ceres Park (Foto: Nicklas Jacobsen / KSDH.dk)

Omskolet fra kant til wingback med succes

Links blev oprindeligt hentet til klubben som kantspiller, men har under Uwe Rösler udviklet sig til en ganske habil wingback. Den udvikling ser klubben frem til at dyrke yderligere i de kommende år.

– Han er en lærevillig og ihærdig spiller, som er vellidt i hele klubben. Så en forlængelse med ham var nærliggende og det er godt, at det nu er kommet på plads, siger Bjørnebye.

Gift Links kan spile sin kamp nummer 112 for AGF, hvis han kommer på banen mod FC Midtjylland på søndag. Han blev hentet til klubben tilbage i 2019 fra Cape Town City for cirka 6 millioner kroner.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.